Μωράκι ιπποπόταμος παίζει με το νερό σε ένα βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα

Γνωρίστε την Φιόνα, τον άτακτο ιπποπόταμο που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τα δεινά αυτού του κόσμου. Η μικρή Φιόνα ζυγίζει ήδη 165 κιλά και φιλοξενείται στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι στο Οχάιο. Είναι ήδη αρκετά γνωστή στον κόσμο του διαδικτύου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το βίντεο των 81 δευτερολέπτων, που αγγίζει την τελειότητα.

Στο βίντεο βλέπουμε την Φιόνα να παίζει με το νερό και μας διδάσκει, ότι πρέπει να απολαμβάνουμε την ζωή σαν ένα μεγάλο πάρτι. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον ζωολογικό

κήπο με την ακόλουθη λεζάντα: «Οι ιπποπόταμοι λατρεύουν το νερό και γι’ αυτό οι Έλληνες τους έδωσαν την ονομασία ‘άλογα του ποταμού.’ Οι ιπποπόταμοι περνάνε μέχρι και 16 ώρες την ημέρα στο νερό!»

Φυσικά, η ζωή της Φιόνα δεν ήταν πάντα εύκολη. Όπως κάθε μεγάλη σταρ έπρεπε να περάσει από κάποιες δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην φήμη και την αναγνωρισιμότητα. Η Φιόνα γεννήθηκε 6 εβδομάδες νωρίτερα από ότι έπρεπε, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Ουσιαστικά, αυτό που θέλει να μας υπενθυμίσει είναι: ζήστε την ζωή σας στο έπακρο και απολαύστε τα μικρά πράγματα στην ζωή.

Γνωρίστε την Φιόνα, τον άτακτο ιπποπόταμο που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τα δεινά αυτού του κόσμου.

Τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν από τον ζωολογικό κήπο δείχνουν την μικρή Φιόνα να παίζει με την μαμά της.

Είναι ήδη αρκετά γνωστή στον κόσμο του διαδικτύου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το βίντεο των 81 δευτερολέπτων, που αγγίζει την τελειότητα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[Cincinnati Zoo] [Facebook] [Twitter] [buzzfeed]

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα