Μια εκπληκτική ιστορία! Παράλυτη μητέρα ερωτεύτηκε τον γυμναστή που την βοήθησε να περπατήσει ξανά

Μια παράλυτη μητέρα βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του personal trainer της, ο οποίος την βοήθησε σωματικά και συναισθηματικά να ορθοποδήσει, καθώς ο σύζυγος της την είχε εγκαταλείψει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η 37χρονη Ριόνα Κέλι από το Χάλιφαξ του Δυτικού Γιορκσάιρ έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ενάμισι χρόνο, πριν το εγκεφαλικό επεισόδιο, η 37χρονη είχε ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, γεγονός που έκανε μετέπειτα την ανάρρωση της ακόμη πιο αργή και δύσκολη. Όταν οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα περπατήσει ξανά, η ίδια υποστηρίζει πως ο σύζυγος της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη 14 χρόνια, έκανε αίτηση διαζυγίου.

Αυτά όλα συνέβησαν το 2015. Σήμερα δύο χρόνια μετά τον εφιάλτη, η Ριόνα Κέλι διέψευσε τους γιατρούς, περπάτησε και πάλι και ανυπομονεί να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον 35χρονο παίκτη ράγκμπι που της στάθηκε όσο κανείς .

Ο 35χρονος Κέιθ μπήκε στη ζωή της, τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε η 37χρονη έβαλε ένα post στο faceboοκ, με το οποίο ζητούσε κάποιον προσωπικό προπονητή, ωστόσο κάποιοι φίλοι της πρότειναν να πάρει τον Κέιθ, όπως και έκανε.

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι, μάλιστα τα τέσσερα παιδιά της Ριόνα Κέλι τον συμπαθούν και πλέον η κοπέλα νιώθει ότι ζει τελικά τη ζωή που της αξίζει.

Ο πρώην σύζυγος της Ρίτσαρντ τονίζει από την πλευρά του, ότι ζήτησε διαζύγιο από την γυναίκα του μια μέρα πριν πάθει εκείνη το εγκεφαλικό, υποστηρίζοντας ότι την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και πρόσεχε παράλληλα και τα παιδιά τους.

Για την 37χρονη Ριόνα Κέλι μπορεί ο Κέιθ να λειτούργησε σαν φύλακας άγγελος, ωστόσο όπως λέει η ίδια, και τα παιδιά της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υγείας της, καθώς ήταν αυτά που της έδιναν το κίνητρο να περπατήσει ξανά.

Πλέον η ίδια βλέπει μόνο με καλό μάτι όλα όσα πέρασε. «Το εγκεφαλικό επεισόδιο, μου άνοιξε πολλές υπέροχες πόρτες. Εκτίμησα τη ζωή, έγινα μοντέλο με αναπηρία και υπέγραψα συμβόλαιο για διαφήμιση» καταλήγει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο που υποφέρει να μην το βάζει κάτω.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα