Κλείδωσαν! Αυτές Είναι οι Νέες Εκπομπές που θα Παρουσιάζουν Ντάνος,Χανταμπάκης,Μισθοφόρος!

Το Survivor τελείωσε με δόξα και τιμή, σπάζοντας πολλά ρεκόρ τηλεθέασης. Οι παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες αναλώνονται στο να πηγαίνουν καλεσμένοι σε τηλεοπτικές εκπομπές και να μιλούν για το παιχνίδι. Οι πρώην παίκτες κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων, εξιστόρηση των προσωπικών τους εμπειριών και φυσικά δίνουν την εξήγησή τους για το φαινόμενο Survivor και τον νικητή Ντάνο. Κάποιοι από αυτούς καλούνται να παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή για το τι γινόταν στο νησί.

Κάποια

στιγμή όμως οι εκπομπές στις οποίες θα καλούνται ως ειδήμονες θα φτάσουν στο τέλος τους. Και τότε θα πρέπει οι ίδιοι να αποφασίσουν, αν θέλουν να δουλέψουν στην τηλεόραση, ποιες εκπομπές θα ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι. Στο δύσκολο και επικίνδυνο αυτό έργο το Menshouse έρχεται να τους βοηθήσει να μην καούν και να συνεχίσουν την καριέρα τους στην τηλεόραση. Πώς; Μα φυσικά δίνοντας τις δικές του προτάσεις. Δέκα προτάσεις για τις εκπομπές που δέκα από τους παίκτες του Survivor θα ήταν ιδανικοί παρουσιαστές.

Μην βιαστείτε να τις απορρίψετε. Κάποιες φαίνονται πράγματι αταίριαστες σε πρώτη ανάγνωση. Αν εμβαθύνετε όμως στα χαρακτηριστικά των παικτών θα δείτε ότι τους ταιριάζουν.

Αυτές είναι οι 10 εκπομπές που θα πρέπει να παρουσιάσουν οι πρώην παίκτες του Survivor

Πάνος Αργιανίδης – ΣΚΑΪ στις 3

Όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απολύεται από το μεσημεριανό μαγκαζίνο, τότε πρέπει να αντικατασταθεί με ό,τι πιο κοντινό του.

Κώστας Κοκκινάκης – Κάν’ το όπως ο (Κοκκιν)Άκης

Ένα πιο τρέντι κούρεμα, τα απαραίτητα μανίκια τατουάζ και έτοιμος ο νέος τηλεοπτικός σεφ που θα υπνωτίζει τις νοικοκυρές με τις συνταγές του.

Γιώργος Χρανιώτης – TV quiz

Ένα παιχνίδι που φτιάχτηκε για να το παρουσιάζουν πρώην ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης. Έστω και γκεστ σταρ.

Κώστας Ανγνωστόπουλος – Deal

Το χιούμορ του και η ψυχραιμία του είναι τα μεγάλα του όπλα. Και σαν «πειρατής» που είναι θα περιμένεις πάντα τα κουτιά του να κρύβουν θησαυρούς.

Λάουρα Νάργες – Φτιάξε καφέ να στα πω

Βάλε και μερικά κρουασάν και μαρμελάδα και κάτσε να σου πω αληθινές ιστορίες, όπως τότε που είχα υψοφοβία, έκλαιγα, έτρεμα και μετά από μισή ώρα δεν είχα πια και πηδούσα με αλεξίπτωτα.

Ορέστης ΤσανγκArt attack

Έξυπνες κατασκευές για μικρούς και μεγάλους από τα μαγικά χέρια του νεαρού επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη. Αι-ώρα του ήταν να το παρουσιάσει.

Γιάννης Σπαλιάρας – Ελλήνων Έγερσις

Ένας άνθρωπος που έχει διαβάσει πολύ, που σκέφτεται δυο και τρεις φορές μέχρι να πει κάτι, με σεβασμό στους πρόσφυγες δε θα μπορούσε παρά να είναι γεννημένος για μία τέτοια εκπομπή τηλεπωλήσεων.

Βο – ΖER

Ο Βο έκοψε το όνομά του (από το Χαράλα-μπο) για καλλιτεχνικούς λόγους. Το ίδιο έκανε και ο τηλεπωλητής Ζερβουδάκης κάνοντας τα προϊόντα του Zer. Θέλει και παραπάνω εξήγηση γιατί θα τακιμιάσουν;

Γιώργος Αγγελόπουλος – Κυριακή στο Χωριό

Ένα παιδί που τιμάει την επαρχία και τις παραδοσιακές λιχουδιές που αυτή μας προσφέρει. Λίγα λόγια, πολύ φαγητό, πολλά χωριά.

Γιώργος Χανταμπάκης – Αποκαλυπτικά

Ο αγαπημένος παίκτης όλων των εποχών είναι γραμμένο να παρουσιάσει την αγαπημένη εκπομπή του πιο αγαπητού παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης. Τα 3.000.000 τηλεθεατές θα γίνουν 5, 6, 7.000.000 με το που αναλάβει τα ηνία της παρουσίασής της.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα