Καρφώθηκε! Δείτε πως Η Βαλαβάνη Αποκάλυψε στο Χθέσινο Συμβούλιο την Κλίκα που Ψήφιζε τον Αγγελόπουλο!

Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν αυτός που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Χρανιώτης και Αγγελόπουλος “αρπάχτηκαν” άγρια και οι Διάσημοι ήταν αυτοί που το γλέντησαν δίχως αύριο στην Πούντα Κάνα!
Ένα επεισόδιο του Survivor όλο έπαθλα, παρακολούθησε χθες το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού. Ομαδικό έπαθλο στο παιχνίδι ερωτήσεων και ένα δίχως προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας που συνοδευόταν και από έπαθλο διασκέδασης, απόλαυσαν όλοι οι παίκτες, με το

μεγάλο να το κερδίζουν οι Διάσημοι. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν… με αποχώρηση. Και η χαρά τούς “κόπηκε” απότομα με την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν με… αποχώρηση!

“Χαμογέλασε το χειλάκι τους μετά από καιρό!”, δήλωσε ο Σπαλιάρας για τους Διάσημους που τους συνάντησε το πρωί στην παραλία. Και το γνωστό μοντέλο συνέχισε απευθυνόμενος στην κάμερα του Survivor: “Όπως και να χει ένας από αυτούς σε λίγο θα αποχωρήσει…” Και όσο ευχάριστο ήταν το κλίμα στο έπαθλο, τόσο αγχωτικό ήταν στην αποχώρηση που ακολούθησε… Μπο και Κοκκινάκης ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού ποιος παίκτης έχει λείψει περισσότερο στον Γιώργο Χρανιώτη και αγωνιστικά και στην παρέα. Ο ηθοποιός απάντησε τον Λάμπρο Χούτο, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε την Σόφη Πασχάλη και τόνισε ότι και ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας δυνατός παίκτης.

Ανάμεσα σε Μπο και Κοκκινάκη, ένας παρέμεινε στο Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο, αποφάσισε να σώσει τον ράπερ της παρέας, Μπο και να αποχωρήσει ο πολίστας της ομάδας, Κοκκινάκης. «Είναι η τρίτη φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές και αυτούς ίσως που δεν τους άρεσα. Εγώ αυτός είμαι, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλή επιτυχία στα παιδιά, να πετύχει ο καθένας τους στόχους που έχει. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κοκκινάκης ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν έτοιμη να κλάψει.

Αξιοσημείωτο το γεγονός οτι ο ντάνος ακόμη και όταν ρωτήθηκε απο τον τανιμανίδη τι πιστεύει για το γεγονός οτι οι διάσημοι τον ψήφιζαν συνέχεια επέλεξε να μην πει τίποτα κακό.
Η Βαλαβάνη απο την άλλη μόλις ρωτήθηκε ποιοι της λείπουν ΕΔΩΣΕ ξεκάθαρα την κλίκα,χανταμπάκη,πασχάλη ,χούτου και λάουρας.
Η κλίκα αυτή αποδεκατίστηκε και τώρα μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δόυμε πως θα φερθεί η ευριδίκη που ουσιαστικά απέμεινε μονη της.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα