Κάπως έτσι είναι ο Παράδεισος.. Η παραλία με τα λουλακί νερά που θεωρείται μια από τις ωραιότερες «κρυμμένες» παραλίες της Ευρώπης

«Είναι αδύνατο να αντισταθείς να βγάλεις τα σανδάλια σου για να αισθανθείς την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά σου καθώς το καραβάκι σε αφήνει στο Βουτούμι με τα καταπληκτικά τιρκουάζ και λουλακί νέρα…», έγραψε η Telegraph σε αφιέρωμα της στις πιο όμορφες «κρυμμένες» παραλίες της Ευρώπης.

Και όντως είναι κάπως έτσι..

Πρόκειται για μία μαγική ακτή με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, καθαρή παραλία με λευκή άμμο σε συνδυασμό με μεγάλα λευκά βότσαλα και πυκνή βλάστηση με τα κυπαρίσσια

να αγγίζουν την ακτή.

Μια μικρογραφία της Καραϊβικής!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι ο διάσημος ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet, την έχει κατατάξει μέσα στις δέκα καλύτερες παραλίες της Ευρώπης.

Η θέα από ψηλά, κόβει την ανάσα!

Αντικρίζοντας τα γαλανά διάφανα νερά θα απορήσετε αν τα σκάφη αιωρούνται πάνω στο βυθό.

Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του μικρού νησιού των Αντίπαξων, στα Ιόνια Νησιά, σε ένα από τα πιο απομονωμένα και όμορφα τοπία και η πρόσβασή γίνεται μόνον δια θαλάσσης.

Λόγω του παρακείμενου έλους έχει κηρυχθεί προστατευόμενη περιοχή και είναι ένας από τους προστατευόμενους υδροβιότοπους της Ελλάδας.

Απολαύστε την από ψηλά..

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα