Ιπτάμενη και ωραία. Αυτή είναι η νεότερη πιλότος Μπόινγκ 777 στον κόσμο

Μια γυναίκα από την Ινδία κέρδισε τον τίτλο της νεότερης κυβερνήτη Μπόινγκ 777 στον κόσμο. Η Anny Divya είναι μόλις 30 ετών, προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια και κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρο και τις φιλοδοξίες της σε πείσμα της τοπικής κοινότητας.

«Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου παρόλο που υπήρχε πολύς κόσμος που τους έλεγε πως δεν αρμόζει σε ένα κορίτσι να μάθει να πετά», δήλωσε η 30χρονη κυβερνήτης στη Mirror Now. «Συνάντησα πολλές δυσκολίες. Όπως για παράδειγμα το κόστος των διδάκτρων

ήταν πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες των γονιών μου».

Η νεότερη κυβερνήτης Μπόινγκ 777 κατάγεται από την Vijayawada του κρατιδίου Άντρα Πραντές. Οι περισσότεροι συμμαθητές της στο σχολείο ήθελαν να γίνουν μηχανικοί ή γιατροί, αλλά η Anny είχε άλλους στόχους και όνειρα. «Από παιδί ήθελα να γίνω πιλότος παρόλο που δεν είχα κανέναν να με καθοδηγεί».

Με τη βοήθεια των γονιών της γράφτηκε στην ακαδημία αεροπλοΐας Ίντιρα Γκάντι στην ηλικία των 17 ετών. Δούλεψε σκληρά, κέρδισε υποτροφία και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στα 19. Βρήκε δουλειά στην Air India, έμαθε να πιλοτάρει Μπόινγκ 737 στην Ισπανία και στη συνέχεια πέρασε στο πιο προχωρημένο Μπόινγκ 777.

«Όλες οι γυναίκες οφείλουν να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, ιδίως σήμερα», δηλώνει η Anny Divya.

Πηγή: athensvoice.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα