Η θεία του Γιώργου Αγγελόπουλου «καρφώνει» τους Μαχητές και αποκαλύπτει τι συμβαίνει

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με δύο παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Ντάνος βίωσε στιγμές έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τους Μάριο Πρίαμο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Αφορμή στάθηκε ένας όρος που παραβίασε ο παίκτης των Διασήμων, ο οποίος τους ανάγκασε να επαναλάβουν τον τελευταίο αγώνα.

Η Σπυριδούλα Τριάντου από το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ήρθε σε επικοινωνία με την θεία του

Αγγελόπουλου, Στράνζκα Σουλτάνη, η οποία ξέσπασε για τα όσα συμβαίνουν.

Αρχικά, τόνισε: «Εδώ στο νησί, έχουν στενοχωρηθεί πολλοί όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές. Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί» δήλωσε και συνέχισε: «Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα, δεν ξέρεις που πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν ατυχήματα σε αγώνισμα από την ένταση και τη βιασύνη να νικήσουν; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο Survivor και στην κανονική ζωή. Αυτό το ξέρουν όλοι».

Τέλος, δεν δίστασε να ρίξει τα καρφιά της και στην παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης: «Θέλουν να κάνουν ντόρο. Και επειδή βλέπουν πως ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν, ποντάρουν σε αυτό. Ένα θα σας πω: Εδώ μέχρι και ο Κοκκινάκης που ήταν ο πιο ήρεμος παίκτης στο παιχνίδι, βγήκε από τα ρούχα του. Αυτό σημαίνει πως για να το κάνει αυτό αδικήθηκε!».

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα