Η μικρούλα που γερνάει 10 φορές πιο γρήγορα από τα φυσιολογικά παιδιά νίκησε την προγηρία και γιορτάζει τα 14α γενέθλια της

Υπάρχουν 135 καταγεγραμμένα παιδιά απ’ όλο τον κόσμο που ζουν σήμερα με προγηρία. Οι γιατροί έχουν προβλέψει ότι ένα άτομο με προγηρία συνήθως δεν επιβιώνει μετά το 13 έτος της ηλικίας του. Ωστόσο, αυτή η έφηβη από το Οχάιο αψήφησε αυτές τις πιθανότητες και πριν από λίγες ημέρες, γιόρτασε τα 14α της γενέθλια.

Στις 21 Ιουλίου του 2003, η Kaylee Halko γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Οχάιο με μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται προγηρία, επίσης

γνωστή και ως σύνδρομο Hutchinson-Gilford, η οποία προκαλεί θανατηφόρα πρόωρη γήρανση. Με άλλα λόγια, το κορίτσι αυτό γερνάει 10 φορές πιο γρήγορα από ένα φυσιολογικό άτομο.

I wish kaylee did another live.ly I missed out

A post shared by FANPAGE (@kaylee__halko) on Jul 3, 2016 at 1:01am PDT

Η γερασμένη της εμφάνιση την καθιστούσε θέμα γελοιοποίησης. Πολλοί άνθρωποι την κοροϊδεύουν συχνά λέγοντάς την “άσχημη”, αλλά παρά τα αρνητικά σχόλια που ακούει, εκείνη είναι ένα δυνατό κορίτσι που συνεχίζει τη ζωή της κανονικά. “Όταν βγαίνουμε έξω, κάποιοι μας κοιτάνε περίεργα, αλλά η Kaylee δεν δίνει σημασία στα άσχημα βλέμματα,” είπε η μητέρα της, Marla Halko.

She’s so gorgeous ❤️❤️ ilysm kaylee ur amazing @kaylee_halko #kayleehalko

A post shared by FANPAGE (@kaylee__halko) on Mar 27, 2016 at 10:37pm PDT

Η Kaylee εμφανίστηκε στο “20/20” του ABC όταν ήταν 8 ετών. Όταν ρωτήθηκε από την Barbara Walters ποια ήταν η διαφορά ανάμεσα σε αυτήν και στους άλλους ανθρώπους, εκείνη απάντησε: “Εγώ έχω ένα φαλακρό κεφάλι ενώ εσείς έχετε μαλλιά.”

Παρά την ύπαρξη προβλημάτων στις αρθρώσεις της, το κορίτσι δεν σταματά να έχει πάθος με το χορό. Ο χορός δεν είναι μόνο ένα μέσο ευχαρίστησης για εκείνη, αλλά επίσης τη βοηθάει στην αποφυγή της επιδείνωσης των αρθρώσεων. Έχει μάθει τζαζ, χιπ-χοπ και φιλοδοξεί να γίνει χορεύτρια.

I hope u go well in your dance Como today ❣ @kaylee_halko

A post shared by FANPAGE (@kaylee__halko) on Jun 18, 2016 at 4:59pm PDT

Το μικροσκοπικό κορίτσι έχει μεγάλη αγάπη και στο τραγούδι! Μετά από την δημοσίευση μερικών βίντεο στο ίντερνετ, η Kaylee έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές! Παρόλο που σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία για την προγηρία, η Kaylee παραμένει δυνατή, θετική, και δεν σκέφτεται πολύ την ασθένειά της.

Thanks for making my 2k16 fun much love for the people tagged ❤ sorry if not tagged

A post shared by Kaylee (@kaylee_halko) on Dec 31, 2016 at 2:01pm PST

“Είναι απλά μια τυπική έφηβη που έχει πολλούς φίλους, αγαπά τα social media και το χορό, και προσπαθούμε να μην της αναφέρουμε συχνά για την προγηρία και να την αφήσουμε να ζήσει σαν ένα κανονικό κορίτσι της ηλικίας της,” δήλωσε η Marla.

Just cuz my besties bday is almost over ily @jadajensen_18 hope your day was fun

A post shared by Kaylee (@kaylee_halko) on Jan 3, 2017 at 6:28pm PST


Η αυτοπεποίθησή της, η θετικότητα και το πάθος της για ζωή τη βοηθούν να συνεχίσει, ακόμα κι αν εξωτερικά έχει την εμφάνιση μιας 105χρονης κυρίας. Αυτό το κορίτσι είναι μια πραγματική έμπνευση!


Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα