«Η μαμά θέλει να μας σκοτώσει» – Έγκυος μητέρα ετοιμάζεται να πνίξει τα παιδιά της στην θάλασσα και ένας περαστικός σώζει την κατάσταση

Ήταν μια μέρα με καταιγίδα στην παραλία Daytona στη Φλόριντα, όταν περνούσε από εκεί ο Tim Tesseneer. Η γυναίκα του παρατήρησε από την θέση του συνοδηγού ότι ένα αυτοκίνητο κατευθυνόταν επίτηδες προς την θάλασσα. Έκπληκτη, άρχισε να τραβάει βίντεο. Αλλά τότε ο Tim είδε κάτι που τον έκανε να ανατριχιάσει.

Ένα παιδί κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου και φώναξε: «Βοηθήστε μας! Η μαμά μας προσπαθεί να μας σκοτώσει!»

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο πατέρας βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε προς το μίνι βαν που είχε φτάσει στη θάλασσα. Μαζί με ένα ακόμη άτομο, την Stacy Robinson, η οποία επίσης έτρεξε να βοηθήσει, προσπάθησαν να κάνουν την μαμά να γυρίσει το αυτοκίνητο, αλλά χωρίς επιτυχία. «Μας κοίταξε με ένα απαίσιο, άδειο βλέμμα», θυμάται ο Tim. «Χρησιμοποιώ την λέξη “δαιμονισμένη”, δεν μ’αρέσει να την χρησιμοποιώ, αλλά έτσι έμοιαζε.»

Όλο και περισσότεροι έτρεξαν προς τα κύματα και κατάφεραν να ελευθερώσουν δύο από τα παιδιά από το παράθυρο του αυτοκινήτου – το οποίο συνέχισε να τρέχει. Καθώς οι ναυαγοσώστες προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα και να ελευθερώσουν το μικρότερο παιδί, η μητέρα περπάτησε ήρεμα στο νερό με κατεύθυνση την ακτή. Το 3χρονο παιδί τελικά σώθηκε από το ανοιχτό πορτμπαγκάζ.

Λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, η αδερφή της 32χρονης εγκύου την είχε πάει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο την προηγούμενη μέρα. Αλλά η μητέρα είχε πάρει μόνη της εξιτήριο. Ώρες μετά, σε κατάσταση σύγχυσης, οδήγησε το αυτοκίνητο με τα παιδιά της μέσα στον ωκεανό. Χωρίς την άμεση βοήθεια των διασωστών, θα είχαν όλοι χάσει την ζωή τους.

Δείτε την διάσωση στο βίντεο:

πηγη:fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα