Η κόρη τους γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο – «Ετοιμάστε την κηδεία της» τους είπαν οι γιατροί και συνέβη το θαύμα

Κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις των γιατρών και παρά το γεγονός ότι της έδιναν λίγες μέρες ζωής, η Vitória Marchioli, ένα κοριτσάκι από την Μπάρα ντε Σάο Φρανσίσκο της Βραζιλίας που γεννήθηκε σχεδόν χωρίς πρόσωπο, γιόρτασε πρόσφατα τα ένατά της γενέθλια!

Σύμφωνα με την βρετανική Mirror, όταν η Vitória Marchioli γεννήθηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο που λέγεται Treacher Collins, χωρίς οστά στο πρόσωπο, με μάτια, στόμα και μύτη παραμορφωμένα, οι γιατροί την είχαν ξεγραμμένη και συμβούλευαν τους γονείς της να μην την ταΐζουν, αλλά

να ετοιμάσουν την κηδεία της.

Ωστόσο, οι γονείς του κοριτσιού Ronaldo και Jocilene, 43 και 39 χρονών αντίστοιχα, δεν το έβαλαν κάτω, ούτε σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Αντιθέτως, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν το παιδί τους ζωντανό. Και τα κατάφεραν…

Μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης, η Vitória Marchioli επέζησε! Δύσκολα μεν, αλλά επέζησε!

Οι γονείς της, ευχαριστούν τον Θεό για το «θαύμα» της επιβίωσης του κοριτσιού και δηλώνουν ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή της κορούλας τους.

Ελπίζουν στη βοήθεια του κόσμου, μέσω διαδικτυακών εκστρατειών υποστήριξης, ώστε να εξασφαλίσουν στην μικρή Vitória την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται.

Πηγή : star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα