Η καλλονή Ρωσίδα που την κρατούν φυλακισμένη οι γονείς της – Ποστάρει εικόνες με την… έγκρισή τους

Η Αντζέλικα Κένοβα μεγάλωσε σαν κούκλα, φυλακισμένη μέσα στο σπίτι της, με υπερπροστατευτικούς γονείς που ήθελαν να μοιάσει στην Barbie και δεν της επέτρεπαν να πάει πουθενά χωρίς τη συνοδεία τους.

«Μεγαλώνοντας, οι γονείς μου με ανέθρεψαν σαν πριγκίπισσα και ποτέ δε με άφησαν να βγω έξω, να πάω σε ραντεβού με αγόρια ή να έχω τις εμπειρίες που συνηθίζουν να έχουν οι ενήλικες», λέει η 26χρονη Αντζέλικα που ζει στη Μόσχα. «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ταιριάζω σε μια κανονική ζωή – είμαι σαν μία ζωντανή κούκλα», συμπληρώνει.

Η ίδια, από τη γέννησή της ήδη, ντύνεται σαν την Barbie επειδή αυτό επιθυμούσε η μητέρα της, που τη συνόδευε και τη συνοδεύει ακόμα στα ραντεβού της με αγόρια.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν θέλουν να μετακομίσω από το πατρικό. Δεν μου επιτρέπεται ούτε να αγοράσω ρούχα αν η μητέρα μου δεν είναι εκεί – της αρέσει να διαλέγει ρούχα που είναι ιδιαίτερα στενά και τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά μου. Η μητέρα μου επίσης απαιτεί να με συνοδεύει σε οποιοδήποτε ραντεβού. Είμαι υποχρεωμένη να κλείνω τραπέζι για τρία άτομα έτσι ώστε να μπορεί και εκείνη να καθίσει στο τραπέζι όση ώρα εγώ και το ραντεβού μου παίρνουμε το δείπνο μας. Έτσι, δεν είχα ποτέ έναν κανονικό σύντροφο. Όλα τα αγόρια που γνωρίζω είναι μόνο φίλοι μου, δυστυχώς», λέει η Αντζέλικα.

Παρά τις «στερήσεις» όμως, η μικροσκοπική Ρωσίδα, που ισχυρίζεται ότι είναι παιδοψυχολόγος, μπαλαρίνα, αλλά και μοντέλο, ποζάρει με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο, ενώ οι φωτογραφίες δημοσιεύονται μόνο αν λάβουν την έγκριση των «αυστηρών» γονιών της. Η ίδια μάλιστα αναφέρει σε συνέντευξή της ότι οι γονείς της είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις πρόστυχες φωτογραφίες της.

Η Αντζέλικα Κένοβα δηλώνει επίσης ότι οι γονείς της τής προσέλαβαν προσωπικό γυμναστή ώστε να αποκτήσει τις αναλογίες της δημοφιλούς κούκλας και ότι η εικόνα της δεν είναι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων. «Δεν διάλεξα εγώ την εικόνα μίας κούκλας για τον εαυτό μου. Οι γονείς μου το έκαναν. Όταν έγινα 6, η μητέρα μου ξεκίνησε να μου αγοράζει συλλεκτικές Barbie και να με ντύνει με ενθουσιασμό όπως αυτές».

Η νεαρή Ρωσίδα στο τέλος της συνέντευξής της στην Daily Mail εύχεται να καταφέρει να βρει τον πρίγκιπά της και να αποκτήσει μια πιο ανεξάρτητη ζωή.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα