Η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη: «Υπάρχει ένα θέμα υγείας αρκετά σοβαρό στην οικογένειά μου»

Η Σάσα Σταμάτη είναι ευθύς στις ερωτήσεις της όταν κάνει συνεντεύξεις. Το ίδιο ευθύς είναι και στις απαντήσεις της, τις λίγες φορές που επιλέγει να μιλήσει η ίδια, όπως έκανε πρόσφατα στο People.

Μένεις ακόμα στο πατρικό σου, στη Μάνδρα…
Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα στη Μάνδρα. Ζω με την οικογένειά μου και ακόμα αισθάνομαι παιδί. Το πρωί σηκώνομαι και η μητέρα μου μου φτιάχνει το ίδιο γάλα που έπινα και πριν πάω σχολείο. Θεωρώ ότι είναι ευλογία να μένω με τους γονείς μου. Οι γονείς μας δεν θα είναι για πάντα στη ζωή μας και πιστεύω πως πρέπει να περνάμε μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Εγώ φεύγω από το σπίτι στο 6 το πρωί και συνήθως γυρίζω μεσάνυχτα ή ακόμα και ξημερώματα, δεν είναι ότι βλεπόμαστε πολύ, αλλά εκεί ζω. Υπάρχει και ένα θέμα υγείας αρκετά σοβαρό και θέλω να είμαι εκεί για οτιδήποτε συμβεί.

Δεν ένιωσες ποτέ την ανάγκη να φύγεις. Να πεις είμαι 35 χρόνων, θέλω το δικό μου σπίτι; Ή να πεις θέλω να συγκατοικήσω με το φίλο μου;

Όχι. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ, μπορεί να έμενα κάποια βράδια με παλιότερες σχέσεις μου, αλλά τη συγκατοίκηση τη φοβάμαι. Αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, μετά συνηθίζεις και δεν προχωράς. Εμένα δεν μου αρέσει έτσι, μου αρέσει αν αποφασίσεις να είσαι με έναν άνθρωπο να είναι πιο… παραδοσιακό.

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα