Η Αποστολία Λυβιάκη αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο…! Μας Άφησε Άφωνους…!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναπόφευκτα απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, καθώς η εξωτερική του εμφάνιση κάνει τους πάντες να θέλουν να μάθουν αν είναι ερωτευμένος. Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του Survivor, αλλά και μετά, τα Μέσα του έχουν χρεώσει διάφορες γυναίκες για συντρόφους του.

Ωστόσο, ο personal trainer δεν αναφέρεται στα προσωπικά του όταν παραχωρεί συνεντεύξεις. Δεν δίστασε όμως να δηλώσει ότι είναι… single! Τι κι αν το δήλωσε;

Από το πρωί σήμερα, το διαδίκτυο κατακλύστηκε με άρθρα που έχουν ως τίτλο “Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασάλο” ή “Είναι η Αποστολία Λυβιάκη η σύντροφος του Βασάλου”! Αφορμή βέβαια, στάθηκαν οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media και οι συχνές έξοδοι.

Η Αποστολία Λυβιάκη είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που κάλλιστα θα μπορούσε να διατηρεί δεσμό με τον Βασάλο. Αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδος στο bodybuilding και fitness στην κατηγορία bikini το 2013, ενώ μετράει πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Όσο κι αν ταιριάζουν σαν ζευγάρι, η αλήθεια είναι πως είναι μόνο φίλοι.

Το peoplegreece.com επικοινώνησε με την όμορφη μελαχρινή, η οποία διέψευσε τα παραπάνω σενάρια. Συγκεκριμένα, μας τόνισε: “Με τον Κωνσταντίνο είμαστε συναθλητές και φίλοι χρόνια”.

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα