Η 15χρονη κόρη της Cindy Crawford ανέβασε ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram (φωτό)

Η 15χρονη κόρη της Cindy Crawford δημοσίευσε αυτή τη φώτο στο Instagram και δέχτηκε την άσχημη κριτική των χρηστών…

Στη φωτογραφία η ανήλικη έφηβη ποζάρει φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι, έχοντας εκτεθειμένους τους ώμους της και κρατώντας το στο ύψος του στήθους της.

Αυτό και μόνο στάθηκε αφορμή για να δεχτεί την άσχημη κριτική όχι μόνο των διαδικτυακών της φίλων αλλά και άλλων χρηστών του διαδικτύου. Ένας χρήστης σχολίασε «πολύ μικρή» ενώ κάποιος άλλος την ενθάρρυνε να καλύψει το πάνω μέρος του σώματός της λέγοντας ότι αυτό είναι ακατάλληλο για ένα κορίτσι της ηλικίας της.

ashleycc28: Αγάπη μου είσαι μόνο 15, δεν είναι ακατάλληλη αυτή η φωτογραφία;
jcakba68: Πολύ μικρή! Βάλε μερικά ρούχα πάνω σου!
happygoluckyop: @ashleycc28 το να δείχνεις το σώμα σου είναι καλό και όχι αρνητικό. Κορίτσια κάθε ηλικίας δεν πρέπει να φοβούνται να δείξουν το σώμα τους. H Kaia μπορεί να είναι ένα παιδί αλλά δεν παριστάνει ότι είναι κάποια άλλη. Ο καθένας μπορεί να πάρει διαφορετικό μήνυμα από αυτή τη φωτογραφία. Είναι ανάλογα το πώς το σκέφτεσαι. Να δίνεις αγάπη και όχι μίσος.
ashleycc28: Δεν την μισώ, κάθε άλλο απλά διαφωνώ με τη συγκεκριμένη φωτογραφία επειδή είναι μόνο 15 ετών. Δεν χρειάζεται να βγαίνει με μπουρνούζι.
shirinapour: Υπέροχη αλλά πιστεύω πολύ μικρή για τέτοιου είδους φωτογραφίες… Και μιλώ ως μαμά. Οι γονείς σου σίγουρα θα εκπλαγούν με αυτή τη φωτογραφία!

Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα