Γυναίκα τιμωρεί την ερωμένη του άντρας της γεμίζοντας τα γεννητικά της όργανα με καυτερές πιπεριές

Κάποιες συγκλονιστικές εικόνες που δείχνουν μια γυναίκα να βάζει καυτερές πιπεριές στα γεννητικά όργανα της ερωμένης του συζύγου της, έχουν προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις.

Η 23χρονη Λι Σάνελ, έπιασε τον άνδρα της να την απατά και θέλησε να πάρει εκδίκηση από την ερωμένη του. Εμφανίστηκαν ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια και 3 ακόμη γυναίκες να βγάζουν τα ρούχα της ερωμένης, να την κρατούν ακίνητη στο κρεβάτι και να τοποθετούν καυτερές πιπεριές στα γεννητικά της όργανα.

Μια έγκυος γυναίκα θέλησε να πάρει εκδίκηση από την ερωμένη του συζύγου της, βάζοντας καυτερές πιπεριές στα γεννητικά της όργανα.

Η άτυχη γυναίκα έμεινε γυμνή στο κρεβάτι, υποφέροντας τα βασανιστήρια.

Αγωνιά, καθώς της κρατούν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι, ώστε να παραμείνει ακίνητη. Τα απομεινάρια των πιπεριών βρίσκονται παντού γύρω της και μια άλλη γυναίκα καταγράφει τις εφιαλτικές της στιγμές.

Η Λι, που είναι περίπου 3 μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι, δήλωσε πως υποπτεύτηκε τον 24χρονο Τσιέν Κέο, καθώς εξαφανιζόταν για ώρες από το σπίτι τους. Η μέλλουσα μητέρα και οι 4 φίλες της, τον ακολούθησαν σε ένα μοτέλ και ανέλαβαν δράση. Το συμβάν συνέβη στην επαρχία Τάι Νγκουγιέν, του βορειοανατολικού Βιετνάμ.

Η Λι Σάνελ υποπτεύτηκε τον Τσιέν Κέο, επειδή εξαφανιζόταν για ώρες από το σπίτι τους στην επαρχία Τάι Νγκουγιέν, του βορειοανατολικού Βιετνάμ.

Η γυναίκα ανακάλυψε τον άνδρα της με την ερωμένη του σε ένα μοτέλ.

Μια ομάδα γυναικών κρατούσε ακίνητη την ερωμένη, ενώ η Λι φορούσε γάντια από λάτεξ.

Έπειτα, αφαίρεσαν τα εσώρουχά της, άνοιξαν τη σακούλα με τις καυτερές πιπεριές και τις τοποθέτησαν στα γεννητικά της όργανα, προκαλώντας της απίστευτο πόνο.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τις γυναίκες, ως τρόπαιο για την τιμωρία που επέβαλαν. Αυτό προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν τιμωρήθηκε ο σύζυγός της, αντί για την ερωμένη του.

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει λάβει παράπονα από το θύμα, για οποιαδήποτε επίθεση.

«Οι γυναίκες μπορεί να συγχωρούν εύκολα, αλλά ποτέ δεν μπορούν να ξεχάσουν. Η ζήλια είναι επώδυνη. Αυτή θα το ξέρει πλέον. Υπάρχουν άνθρωποι που με μισούν τώρα, αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους. Ας μοιραστούμε κάτι που πρέπει να διαδοθεί, να δούμε την αλήθεια και να μην μιλάμε άσχημα για τους ανθρώπους», αναφέρει.

Μπορεί η αστυνομία να μην έλαβε παράπονα από το θύμα, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους, σε αυτή την υπόθεση μπορούν να της απαγγείλουν κατηγορίες χωρίς να γίνει καταγγελία.

Ο δικηγόρος Τζιάνγκ Χονγκ Θαν, δήλωσε: «Είναι απαραίτητο να μοιραστείτε και να συμπάσχετε με την ψυχολογική κατάσταση της συζύγου, αν πράγματι η γυναίκα που έπεσε θύμα έχει βλάψει την ευημερία μιας οικογένειας. Ωστόσο, μια τέτοια πράξη και η δημοσίευσή της στο διαδίκτυο, είναι σημάδι ταπείνωσης των άλλων ανθρώπων. Αν οι καυτερές πιπεριές προκαλέσουν τραυματισμό στα γεννητικά όργανα της γυναίκας, σύμφωνα με το άρθρο 104 του Ποινικού Κώδικα, η σύζυγος μπορεί να υποστεί κυρώσεις και πρόστιμο ύψους 140 ως 200 δολαρίων».

Πηγή tilestwra.com

Keywords
Τυχαία Θέματα