Γυναίκα κακοποίησε το σκύλο της και ο δικαστής της επέβαλε την πιο πρωτότυπη και ευφάνταστη τιμωρία

Στον δικαστή Cicconetti από την Painesville του Οχάιο αρέσει να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Πιστεύει ότι η κάθε τιμωρία πρέπει να ταιριάζει με το αντίστοιχο έγκλημα, κάτι που συχνά οδηγεί σε δημιουργικές και απρόσμενες προτάσεις.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Alyssa Morrow ομολόγησε την ενοχή της για την κακοποίηση ζώων. Άφηνε το σκύλο της, τον Moose, κλειδωμένο μέσα στο σπίτι, το οποίο εκείνος γέμιζε με τις ακαθαρσίες του. Για μια ολόκληρη εβδομάδα, ο Moose ήταν μόνος χωρίς κάποιον να

τον φροντίζει.

Όταν τελικά διασώθηκε, οι άνθρωποι που τον πήραν από ‘κει σοκαρίστηκαν από την κατάστασή του.

Το άτυχο σκυλί ήταν πεινασμένο και διψασμένο και το τρίχωμά του είχε πέσει. Αντί να τη στείλουν στη φυλακή, όπως οι περισσότεροι δικαστές θα έκαναν, ο δικαστής Cicconetti έκανε στην Alyssa κάτι που πολλοί άνθρωποι θα θεωρούσαν πολύ αποκρουστικό.

Πρώτον, μίλησε εκ μέρους του Moose, σημειώνοντας το πόσο φοβισμένος πρέπει να ήταν από την εγκατάλειψή του.

Στη συνέχεια, ο δικαστής Cicconetti κοίταξε την Alyssa στα μάτια και της είπε:

«Ίσως θα πρέπει να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό και να ζήσετε όπως ο Moose, και για γίνει αυτό θέλω να πάτε αύριο στη χωματερή, να καθίσετε στο πιο βρώμικο σημείο της και να μείνετε εκεί για 8 ώρες, να σκεφτείτε τι κάνατε σε αυτό το σκυλί, και να μας πείτε αν μπορείτε να αντέξετε τη μυρωδιά. Αν θέλετε να κάνετε εμετό, δεν πειράζει. Θα κάνετε εμετό»

Πιστεύετε ότι της αξίζει αυτή η τιμωρία;

Πηγή; hdiaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα