Γρηγόρης Γκουντάρας: Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μενεγάκη

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την φετινή σεζόν, στάθηκαν αφορμή για σαρωτικές αλλαγές για του χρόνου.

Μια από αυτές και η αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή «Ελένη». Ο συνεργάτης και φίλος της ωραίας Ελένης επί 16 χρόνια, δεν θα βρίσκεται πια στο πλευρό της. Την αποχώρηση του, την έκανε ο ίδιος γνωστή μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

Ο

Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί από τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και πρώην συνεργάτες του, έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα μέσω των σχολίων.

Η σύζυγος του Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα, η οποία βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του σχολίασε την αποχώρηση του με έναν τρυφερό τρόπο. Θέλοντας να τους θυμίσει πόσο πολύ τον αγαπάει και πόσο περήφανη είναι γι’ αυτόν, ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Αυτή φαίνεται πως είναι η μείωση που δέχτηκε και αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Κι αν όλα αλλάζουν ένα μόνο μένει σταθερό…η αγάπη μου για σένα.. Είμαι πολύ περήφανη για την οικογένεια μας @g.goudaras Για το πως με στηρίξεις και ποσό πίστεψες σε μένα όταν σε χρειάστηκα…για το ποσό υπέροχος μπαμπάς είσαι..για το ποσό έντιμος και δίκαιος άνθρωπος είσαι..για την ηθική σου…και όπως έλεγε τραγούδι του γάμου μας ‘μέχρι το τέλος του κόσμου’ θα είμαι δίπλα σου..σ αγαπάω..», έγραψε.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα