Γκουντάρας: Το τέλος με την Ελένη και η αρχή με τον…Survivor! Δείτε Με Ποιόν ‘Μαχητή’ Θα Συνεργαστεί!

Τέλος στην συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη 16 ολόκληρα χρόνια μετά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την σχετική ανακοίνωση μέσα από το instagram.
Οι φήμες τον τελευταίο καιρό έδιναν και έπαιρναν για το μέλλον του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο ήρθε εκείνος με τις δηλώσεις του

να επιβεβαιώσει την αποχώρησή του.
«Πέρασαν 16 χρόνια…(παραπάνω από το 1/3 της ζωής μου)‼️Όμως (δυστυχως),τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος…?✖️Τα χρόνια λοιπόν αυτά,βίωσα τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου(το χαμό των γονιών μου,το γάμο μου, τον ερχομό των δύο αγοριών μου στη ζωή…),όμως τις περισσότερες ώρες ήμουνα στη δουλειά γιατί έτσι είμαι…παθιάζομαι, αγαπάω, σέβομαι και πάνω από όλα εκτιμώ…Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελένη για όλα(θα την τιμώ πάντα)✔️,θέλω να κρατήσω τις άπειρες όμορφες στιγμές…(έχω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε στην ψυχή μου)και πιστεύω πως πρώτα ο Θεός κάπου θα ξανασυναντηθούμε…Με υγεία κοιτάμε μπροστά και προχωράμε…Πολύ δύσκολη στιγμή αυτή αδέλφια…» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δεν θα είναι στο πάνελ της Ελένης και παρόλο που εκείνη αναζητά όπως σας έγραψα τον δικό της παίκτη Sirvivor για το πάνελ της, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον βρήκε πρώτος! Μαζί με την σύζυγό του κάνανε bussines με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο (Μισθοφόρο) και αφού πήγαν στο μαγαζί του, του έδωσαν μαγιό από τη συλλογή τους καθώς ποια είναι αυτή η νέα τους δουλειά. Με το αζημίωτο βέβαια καθώς ο Κώστας αν και αντιπαθής σε πολλούς, εχει το κοινό του.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα