Γιος μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του επειδή ξέχασε να του βάλει σάλτσα στο φαγητό

Ένας γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του με ένα μαχαίρι κουζίνας επειδή ξέχασε να προσθέσει σάλτσα στην αγαπημένη του σούπα με χοιρινό.

Ο 36χρονος Sakdin Duangphakhon από την Buriram της Νότιας Ταϊλάνδης, αγόρασε το κρέας για το μεσημεριανό γεύμα, αλλά θύμωσε όταν ο 65χρονος πατέρας του, Ngor, άργησε να το βράσει.

Αφού λογομάχησε με τον πατέρα του, εξοργίστηκε όταν εκείνος του είπε ότι είχε ξεχάσει να προσθέσει τη σάλτσα ψαριού – ένα βασικό συστατικό στην Ταϊλανδέζικη

κουζίνα.

Ο Sakdinon άρπαξε ένα άδειο μπουκάλι και τον χτύπησε στο κεφάλι πριν χαστουκίσει τη μητέρα του, την 66χρονη Ρα, όταν εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει.

Η μητέρα έτρεξε για βοήθεια, αλλά ο γιος είχε πιάσει ήδη ένα μαχαίρι κουζίνας και μαχαίρωσε επανειλημμένα τον πατέρα του.

Η αστυνομία έφτασε και βρήκε το γιο καλυμμένο με αίμα να χαλαρώνει σε μια αιώρα που υπήρχε στο μπροστινό μέρος του μονώροφου σπιτιού του.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στο γιο και μετά τον έκαναν να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη από το πτώμα του πατέρα του.

Ο Αναπληρωτής Επιθεωρητής Nitipat Kitichartchai είπε: «Ο πατέρας προσφέρθηκε να μαγειρέψει το χοιρινό κρέας.

Ο γιος πήγε να πιει ένα ποτό και στη συνέχεια ήθελε να φάει το φαγητό. Αλλά ο πατέρας του, του είπε ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμο.

Ο γιος δεν μπορούσε να περιμένει. Στη συνέχεια, όταν ο πατέρας του του είπε ότι ξέχασε τη σάλτσα ψαριού, εκείνος θύμωσε.»

Ο γιος του, ο οποίος έχει δύο αδέλφια, έπρεπε να γονατίσει, να ζητήσει συγγνώμη και να πει μια προσευχή δίπλα στο νεκρό πατέρα του.

Ο επιθεωρητής Nitipat Kitichartchai είπε πως γιος παραδέχθηκε το φόνο και πήγε στη φυλακή της Buriram μέχρι να γίνει η δίκη.

«Είχε περισσότερες από 10 μαχαιριές στην πλάτη του, ιδιαίτερα κατά μήκος του αριστερού ώμου, αλλά η πιο βαθιά μαχαιριά είχε διεισδύσει στην καρδιά του.

Ρώτησα τη γυναίκα του πώς πέθανε ο σύζυγός της και είπε ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος.

Ο γιος βρέθηκε έξω από το σπίτι να χαλαρώνει σε μια αιώρα, με πολύ αίμα πάνω του, αλλά ο ίδιος δεν είχε κανέναν τραυματισμό.»

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα