Γιος αστυνομικού που σκοτώθηκε σε καταδίωξη προσπαθεί να αγοράσει σε δημοπρασία το περιπολικό του μπαμπά του

Ο Tanner Brownlee από τo Κολοράντο έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 15 ετών. O πατέρας του ήταν αστυνομικός και σκοτώθηκε σε ένα τροχαίο ατύχημα το 2010.

Ο αστυνομικός Sam Brownlee αναζητούσε έναν ύποπτο όταν συνέβη το τραγικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο. Ο Tanner μόλις έμαθε για το θάνατο του πατέρα του, ένιωσε κατεστραμμένος.

Το 2015, το περιπολικό που συμμετείχε σε αυτή την υπόθεση βγήκε σε δημοπρασία.

Όταν ο Tanner άκουσε για πρώτη φορά ότι το αυτοκίνητο ήταν διαθέσιμο, ο μικρότερος αδελφός του, ο Chase, άρχισε να μαζεύει χρήματα με την ελπίδα να

μπορέσει να αγοράσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε τελευταία ο πατέρας του την ώρα του καθήκοντος. Ήθελαν να τ’ αποκτήσουν για συναισθηματικούς λόγους.

Η δημοπρασία είναι μια ετήσια εκδήλωση που συγκεντρώνει χρήματα για τις οικογένειες που έχουν χάσει κάποιον στο καθήκον. Η διαδικασία δημοπράτησης δεν διαφέρει από τις περισσότερες δημοπρασίες. Οι άνθρωποι υποβάλλουν τις προσφορές τους με την ελπίδα να είναι είναι αυτοί οι αγοραστές.

Ο Tanner ήξερε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του εκτιμήθηκε στα 12.500 δολάρια, αλλά αυτός και ο αδελφός του είχαν καταφέρει να μαζέψουν μόνο τα $3000. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασαν τις ελπίδες τους.

Σε συνέντευξή του στο ABC Denver, ο Tanner είπε: “Αν το πάρουμε απόψε, ελπίζω ότι η μητέρα μου θα με αφήσει να το οδηγήσω.”

Όταν ξεκίνησε η δημοπρασία, οι προσφορές κλιμακώθηκαν γρήγορα και η τιμή του ήταν απαγορευτική για τον Tanner. Δεν είχε τα χρήματα για να ανταγωνιστεί τους άλλους υποψήφιους.

Η προσφορά έφτασε στα $60.000.

Όταν η διαδικασία τελείωσε, το αυτοκίνητο δόθηκε για $60.000 σε έναν τοπικό κτηνοτρόφο με τον όνομα Steve Wells. Αν και ο Tanner χάρηκε που το αυτοκίνητο του πατέρα του είχε δοθεί για ένα τόσο μεγάλο ποσό, ωστόσο ήταν λυπημένος που δεν το πήρε ο ίδιος.

Αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όλα άλλαξαν από μία καλή πράξη.

“Ορίστε το αυτοκίνητό σου.”

Ο άνθρωπος με την υψηλότερη προσφορά έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον Tanner, λέγοντας: “Tanner, ορίστε το αυτοκίνητό σου.” Εκπληκτικός και γεμάτος συγκίνηση, ο Tanner δέχτηκε τα κλειδιά.

Ο Tanner είπε αργότερα στο CBS Denver, “Είναι απίστευτο. Το να οδηγώ το αυτοκίνητο που είχε ο πατέρας μου λίγο πριν πεθάνει για μένα σημαίνει πολλά.”

Στο τέλος της δημοπρασίας, ο Tanner άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και το πήγε μέχρι το σπίτι.

“Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους,” δήλωσε ο Tanner.

Ο Tanner δώρισε τα 3.000 δολάρια που μάζεψε μαζί με τον αδερφό του στις οικογένειες που έχουν χάσει κάποιον στο καθήκον.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα