Εξομολόγηση ΣΟΚ: «Το Αγόρι μου έβαλε Κρυφή Κάμερα για να δει τι κάνω Μόνη μου στο Σπίτι όταν λείπει»

«Αγαπητή μου Γυναίκα,

Το αγόρι μου κι εγώ είμαστε μαζί εδώ και 3 χρόνια κα συζούμε τα τελευταία δύο. Η σχέση μας δεν είναι τέλεια, αλλά τον αγαπώ με όλο μου το είναι. Δεν τον απάτησα ποτέ, αλλά του έχω πει ψέματα στο παρελθόν. Εκείνος, φυσικά, αναπόφευκτα ανακάλυψε τα ψέματα μου. Είπα ψέματα, γιατί έχει την τάση να είναι λίγο κτητικός και ζηλιάρης.

Δεν πιστεύω για κανέναν λόγο ότι δικαιολογούμαι που του είπα ψέματα, αλλά μερικές φορές εύχομαι να είχε περισσότερη κατανόηση σχετικά με το για ποιο λόγο ένιωσα άβολα να του πω την αλήθεια. Δεν είχα κακό σκοπό. Απλά δεν ήθελα να καταλήξει σε καβγά. Τώρα ξέρω ότι ήταν πολύ ανώριμο από μέρους μου και άδικο.

Μετανιώνω τις πράξεις μου, ειδικά από την στιγμή που νιώθω ότι χάλασα την σχέση μας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το αγόρι μου είχε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Με ρώτησε αν είχα βγει το βράδυ και του είπα όχι. Αργότερα ανακάλυψα ότι με βιντεοσκοπούσε, ώστε να μπορεί να επιβεβαιώσει ότι όντως είχα μείνει σπίτι.

Η ερώτηση μου είναι: επιτρέπεται να θυμώσω που με παρακολουθούσε κρυφά; Δυσκολεύομαι να το επεξεργαστώ, γιατί από την μία ξέρω ότι τα έχω κάνει θάλασσα στο παρελθόν και από την άλλη μου φαίνεται τραβηγμένο. Κατέστρεψα την εμπιστοσύνη ανάμεσα μας και θέλω να με εμπιστευτεί κάποια στιγμή ξανά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι ο σωστός τρόπος για να χτιστεί η εμπιστοσύνη.

Έχει τελειώσει η σχέση μου; Αντιδρώ υπερβολικά; Πρέπει να είμαι εντάξει με αυτό, γιατί είναι ο τρόπος του να μάθει να με εμπιστεύεται ξανά; Είμαι άδικη; Δεν έχω κανέναν για να μιλήσω και αρχίσω να συνειδητοποιώ πόσο παράλογη είναι.

-Βιντεοσκοπημένη λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης»

«Αυτό είναι ένα από τα πιο σπαρακτικά γράμματα που έχω λάβει εδώ και καιρό. Βρίσκεσαι σε μια βίαιη σχέση και λυπάμαι που το αγόρι σου σε έκανε να αμφιβάλλεις για την αντίληψη σου για την πραγματικότητα.

Το γεγονός ότι ρωτάς αν επιτρέπεται να θυμώσεις με αυτό που έκανε ο φίλος σου, δείχνει ότι έχει καταφέρει να σε πείσει ότι δεν έχεις δικαίωμα στην ιδιωτικότητα ή σε μια ζωή εκτός του ελέγχου του.

Ποτέ δεν είναι εντάξει να βιντεοσκοπεί ο ένας σύντροφος τον άλλο κρυφά, ειδικά από την στιγμή που το κάνει για να βεβαιωθεί ότι δεν βγήκες έξω. Έχεις καταφύγει σε ψέματα στο παρελθόν, γιατί ο σύντροφος σου προσπαθεί να σε ελέγξει και να σε απομονώσει. Όχι επειδή είσαι αδύναμη, δειλή ή επειδή προσπαθούσες να κάνεις κάτι λάθος, αλλά επειδή είναι αυταρχικός και βίαιος.

Καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως ευγενικοί όταν δεν είναι βίαιοι. Υπάρχει ένα βιβλίο που ονομάζεται “Γιατί αγαπώ αυτόν που με κακοποιεί;” και μπορεί να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τι συμβαίνει. Δεν έκανες τίποτα για να σου αξίζει αυτό – δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα για να το αξίζεις.

Το αγόρι σου θέλει να το νομίζεις αυτό, επειδή αναγκάστηκες να του πεις ψέματα στο παρελθόν και τώρα έχει το δικαίωμα να σε παρακολουθεί. Δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Κανείς δεν το έχει. Αν δεν έχεις κανέναν να μιλήσεις, τηλεφώνησε σε κάποια γραμμή κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Υπάρχουν άτομα διαθέσιμα όλο τον 24ωρο και είναι απολύτως εμπιστευτικό.

Το ότι ο φίλος σου δεν ασκεί βία αυτή την στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν σε κακοποιεί. Αν φοβάσαι ότι παρακολουθεί τις κλήσεις σου ή ελέγχει το κινητό σου, τσέκαρε τις συμβουλές ασφαλείας για τα κοινωνικά δίκτυα πριν καλέσεις.

Σου εύχομαι καλή τύχη. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να το ακούς αυτό και θα είσαι προστατευτική απέναντι στον σύντροφο σου, αλλά να ξέρεις ότι δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά και ότι δεν υπάρχει δικαιολογία γι’αυτό που σου κάνει.»

Οι σκέψεις σας;

πηγη:fanpage.gr

Keywords
Αναζητήσεις
κανο ματι κρυφα σπιτι
Τυχαία Θέματα