Ένας χρόνος από τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της συζύγου του για τις τελευταίες του ώρες

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από την ημέρα που ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή. Η χήρα του αγαπημένου ηθοποιού, Μαίρη Μπάρκουλη θέλησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του, να στείλει μέσω Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η Μαίρη Μπάρκουλη περιγράφει, μεταξύ άλλων στο κείμενό της, τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Μπάρκουλη, ενώ αναφέρει ότι η ίδια κόλλησε σε εκείνη την ημέρα και δε μπορεί να κάνει βήμα μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Τραγική ειρωνεία:

Τέτοια μέρα πέρυσι η Ζωή Λάσκαρη αποχαιρετούσε τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Αναλυτικά η Μαίρη Μπάρκουλη έγραψε: «23/8/2016…Γύρω στις .11.30 π.μ ευδιάθετος τραγουδάς στο γιατρό σου Γιάννη Ιωαννίδη το συγκεκριμένο τραγούδι που είχες ζητήσει το προηγούμενο βράδυ να στο πει η Ρένα η Κουμιωτη που είχε έρθει να σε επισκεφτεί για άλλη μία φορά μαζί με τη Μάρω τη Μπουρδάκου… σε κάνουμε μπάνιο με τον Ανδρέα το νοσοκόμο ενώ ζητάς επίμονα εξιτήριο…. δύο ώρες μετά η ψυχή σου πέταξε ελεύθερη μακριά μας… Ένας χρόνος πέρασε αγάπη μου…. ο κόσμος πάντα ίδιος… κακός… σιχαμερός… γεμάτος δήθεν… όπως ακριβώς τον άφησες… Όσο για μένα… κόλλησα σ εκείνη τη μέρα…. βήμα μπροστά δεν μπορώ να κάνω.. Κι όλα αυτά που λένε για το χρόνο ότι είναι γιατρός…. αηδίες…. ψέματα….. Ξέρεις αγάπη μου… με το χελιδονάκι θα ξεκινήσω κι εγώ κάποτε το ταξίδι μου… για να το ακούσεις και να έρθεις να με βρεις…. για να μη χαθούμε…. Σ ΑΓΑΠΩ…ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ».

πηγη:fthis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα