«Διέκοψα 5 εγκυμοσύνες για χάρη του φίλου μου και έχασα τη μήτρα μου»

Μέχρι την ηλικία των 23 ετών, είχα κάνει 5 εκτρώσεις. Το αποτέλεσμα; Η μήτρα μου αφαιρέθηκε λόγω επιπλοκών. Με χώρισε, αμέσως μόλις έμαθε, ότι δεν μπορούσα πια να κάνω παιδιά.

Μια 24χρονη γυναίκα, η Justina Donkor, αποκάλυψε, πως έκανε έκτρωση 5 φορές για χάρη του φίλου της, πράγμα, που την οδήγησε στην άσχημη κατάσταση, που είναι σήμερα.

Η μήτρα της είναι πια κατεστραμμένη, καθιστώντας την σχεδόν ακατάλληλη για γάμο σε μια κοινωνία, που βασικό «προσόν» είναι η ικανότητα του να μπορείς να τεκνοποιήσεις.

Η Justina μίλησε για τη δοκιμασία της στο Bryt Fmin Koforidua, αποκαλύπτοντας,

πώς έπεσε θύμα του φίλου της, που την ανάγκασε να κάνει τη μία έκτρωση μετά την άλλη. Φοβόταν να τον αφήσει, επειδή ήταν πλούσιος και φρόντιζε την ίδια και την οικογένειά της.

«Είμαι η μεγαλύτερη από 3 αδέρφια. Η μητέρα μου έχασε τη ζωή της σε τροχαίο. Ο πατέρας μου έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του συναισθηματικού τραύματος, που βίωνε για πολύ καιρό μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας μου. Μόνος γονέας πια, δυσκολευόταν να πληρώνει λογαριασμούς, δίδακτρα σχολής και πόσα άλλα.

Δεν ήξερα, ότι ο φίλος μου ήταν μέλος της «Sakawa» (κάτι σαν ιντερνετική ομάδα, που διαπράττει συγκεκριμένου είδους ηλεκτρονικές απάτες. Αργότερα, ο όρος διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει όλους τους τύπους ηλεκτρονικών απατών). Συνειδητοποίησα, ότι ανήκε σε αυτή την ομάδα, όταν τυχαία είδα μια μακροσκελέστατη συνομιλία, που είχε με κάποιους ξένους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τα ηλεκτρονικά ψώνια, που έκανε και πάνω από όλα τα υπέρογκα χρηματικά ποσά, που ξόδευε.

Όλα αυτά ήταν αρκετά για να καταλάβω με τί είδους άτομο έβγαινα. Σύντομα όμως κατάλαβα, ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλω λεφτά και να φροντίσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Πλήρωσε τα δίδακτρα όλων των ετών των σπουδών μου μέχρι τελευταίας δραχμής.

Μου έδωσε εξτρά χρήματα, από τα οποία άλλα αποταμίευσα και άλλα χρησιμοποίησα για να βοηθήσω την οικογένειά μου. Η αγάπη του μπαμπά μου γι ‘αυτόν μεγάλωνε μέρα με τη μέρα, μιας και ήξερε, ότι ήταν εκείνος, που προσέφερε τα πάντα στην οικογένεια.

Ο πατέρας μου δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει, από πού απέκτησε τόσα λεφτά. Και επίσης δεν έβλεπε τίποτα το κακό στη σχέση μας, οπότε γι’ αυτόν ήταν όλα ιδανικά. Όσα λιγότερα ξέρεις, λένε, τόσο το καλύτερο (μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…).

Αυτό με έκανε να αισθάνομαι, ότι του χρωστούσα χάρη. Κάναμε σεξ χωρίς προφυλάξεις. Μου είχε πει, ότι δεν γουστάρει και πολύ τα προφυλακτικά. Και εγώ έδειχνα κατανόηση. Δεν έβλεπα τίποτα το κακό και κάναμε σεξ, όπου και όποτε θέλαμε, χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες.

Αυτό οδήγησε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη σε ηλικία 18 ετών, όταν βρισκόμουν στο τελευταίο έτος των σπουδών μου. Αισθανόμουν πολύ αγχωμένη για το τί θα πει ο πατέρας μου και ο κόσμος, όταν μαθευόταν. Ο φίλος μου με έπεισε να το «ρίξω» και εγώ με χαρά, δέχτηκα.

Παρόλο που υπήρχαν κάποιες επιπλοκές, με τη βοήθεια ενός φίλου γιατρού, όλα πήγαν καλά.

Τυφλή και τρελά ερωτευμένη μαζί του, συνεχίσαμε να κάνουμε σεξ ελεύθερα. Δύο μήνες μετά, είχα πάλι καθυστέρηση. Αποφάσισα να κάνω ένα τεστ από αυτά του φαρμακείου, το οποίο βγήκε θετικό.

Αυτή τη φορά, φαινόταν πολύ θετικός και σκεφτόταν μάλιστα και όνομα για το παιδί. Λίγες εβδομάδες αργότερα, έδειχνε ενθουσιασμένος, γρήγορα, όμως, η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει.

Από το πουθενά, μου είπε κατάμουτρα, ότι δεν θέλει παιδιά, οπότε θα πρέπει να πάμε για μία ακόμη έκτρωση. Υστερικά τον παρακαλούσα, να μην το κάνει, αλλά ήταν πολύ επίμονος και μάλιστα είπε, ότι αν δεν διέκοπτα την εγκυμοσύνη, θα χωρίζαμε.

Γνωρίζοντας τις συνέπειες, που θα αντιμετώπιζα, αν χωρίζαμε, υπάκουσα και έτσι, «έριξα» και το δεύτερο μωρό.

Μέχρι την ηλικία των 23 ετών, είχα κάνει 5 εκτρώσεις. Το αποτέλεσμα; Η μήτρα μου αφαιρέθηκε λόγω επιπλοκών. Με χώρισε, αμέσως μόλις έμαθε, ότι δεν μπορούσα πια να κάνω παιδιά.

Τώρα, έχω τελειώσει με τη σχολή και εύχομαι κάποιος να δεχόταν να με παντρευτεί. Αλλά ποιος θέλει να παντρευτεί μια γυναίκα ανίκανη να κυοφορήσει, όπως εγώ τώρα; Αποφάσισα να μην παντρευτώ ποτέ. Δεν θέλω να υποφέρει κανείς άλλος για τα λάθη και την αμυαλιά άλλων.

Θέλω να συμβουλεύσω τις γυναίκες, που διαβάζουν τώρα αυτή την ιστορία, να μην μπλέξουν ποτέ με τέτοιους τύπους.

Θα σε γεμίσουν με χρήματα και δώρα, τόσο, που θα χάσεις κάθε αίσθηση λογικής. Η αγάπη μου για τα χρήματα με έφερε σε αυτή την κατάσταση. Λυπάμαι πραγματικά και προσεύχομαι ο Θεός με συγχωρέσει για όλα, όσα έκανα».

Πηγή : peacefmomline , singlewoman

Keywords
Τυχαία Θέματα