Διασώστης ξεκουράζεται πιασμένος χέρι χέρι με τον Κ9 αστυνομικό σκύλο κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ίρμα και η φωτογραφία γίνεται viral

Πολλοί είναι οι κάτοικοι της Φλόριντα που ξεσπιτώθηκαν λόγω του τυφώνα Irma κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Την Κυριακή, το αστυνομικό τμήμα του Fort Lauderdale μοιράστηκε αυτήν την συγκινητική φωτογραφία που δείχνει την αλληλεγγύη των πολιτών και των αρμοδίων, οι οποίοι έβαλαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να είναι δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στην viral πλέον εικόνα, ο αξιωματικός Kenneth Somma φαίνεται να κοιμάται σε ένα καταφύγιο μαζί με τον φίλο του, ένα σκυλί K-9, τον Eddie, με τον οποίο είναι πιασμένοι χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας.

“Αυτή

η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο αφότου ο αξιωματικός Somma και ο K-9 συνεργάτης του μεταφέρθηκαν στην προστατευόμενη περιοχή κατά τη διάρκεια των υψηλότερων ανέμων του τυφώνα Irma,” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο The Dodo. “Όλοι οι αξιωματικοί μας και το προσωπικό δουλεύουν με βάρδιες 12 ωρών για ν’ αντιμετωπίσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.”

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου και από τότε έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 likes και σχεδόν 2.000 κοινοποιήσεις, προκαλώντας τη συγκίνηση πολλών χρηστών του Twitter.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα