Χρονιά πολλά Σπαλ! Δείτε Πόσο Χρονών Έγινε Ο Σπαλιαρας Και Θα Σας Αφήσει Άφωνους…! Πάμε Για 4043 Σήμερα….!

Όσο κι αν προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως σκληροπυρηνικό γόη με πυγμή και στρατηγική στο Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας έδειξε τελικά το πραγματικό του πρόσωπο σε ένα επεισόδιο που –κατά κοινή ομολογία- μας έκανε να τον συμπαθήσουμε πολύ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Μόλις έγινε γνωστό πως ο Γιάννης θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπους «διασήμους» για τον Άγιο Δομήνικο, τα περιπαικτικά αστεία και οι βιτριολικές ατάκες

που στόχο είχαν να… τον στήσουν κυριολεκτικά στον τοίχο έδωσαν και πήραν, με τα social media –και κυρίως το Twitter- να κάνουν πάρτυ πάνω από τις προκλητικές του δηλώσεις που έκαναν το όνομά του να συζητιέται πολύ.

Φταίει η άστοχη ατάκα του για τις 4.000 γυναίκες που έχουν περάσει απ’ το κρεβάτι του; Φταίει η εμμονή του με το fitness και το ύφος του ζεν πρεμιέ που κάνει τους άντρες να τον κατατάσσουν στη λίστα με τους πιο αντιπαθητικούς Έλληνες; Κανείς δεν ξέρει.

Όλοι, όμως, συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα: Ο Γιάννης θα γινόταν ο πιο μισητός παίκτης του Survivor.

Έλα, όμως, που πέσαμε έξω. Έλα που παρά τις «επιθέσεις» της Ειρήνης Παπαδοπούλου, ο «Mr. 4.000» έγινε αναγκαίο κακό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάνοντας μας να μη μπορούμε να φανταστούμε το Survivor χωρίς αυτόν…

Και όλα αλλάζουν!

Το επεισόδιο της Κυριακής μας έκανε να αναθεωρήσουμε όσα πιστεύαμε για τον Γιάννη Σπαλιάρα. Για την ακρίβεια, μας έκανε να τον συμπαθήσουμε σε σημείο που ουδέποτε είχαμε τολμήσει να φανταστούμε. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο εγωκεντρικός και όλα-θα-γίνουν-όπως-τα-θέλω παίκτης των διασήμων, μεταμορφώθηκε σε… καλόκαρδο γίγαντα. Και όλα αυτά επειδή… πεινούσε.

Από εκεί τουλάχιστον ξεκίνησαν όλα. Ο Γιάννης επέμενε να φάει, οι συμπαίκτες του υποστήριζαν πως καλό θα ήταν να κρατήσουν τις προμήθειές τους για μελλοντική χρήση και ο δαιμόνιος Γιώργος Χρανιώτης συνέλαβε ένα σχέδιο που θα γκρέμιζε για πάντα τη μέχρι τότε εικόνα του Σπαλιάρα.

Ένα σχέδιο που στόχευε να κάνει τον Γιάννη να αρχίσει να πιστέψει πως ο Χρανιώτης χάνει σιγά σιγά το μυαλό του λόγω… πείνας! Και τα κατάφεραν.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν απείρου κάλλους. Ένας Γιώργος που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας τρελού και ένας Γιάννης φανερά ανήσυχος και τρομαγμένος για τον συμπαίκτη και συνάδελφό του, έστησαν το απόλυτο σκηνικό τρόμου στο Survivor. «Σας είπα ότι υπάρχει πρόβλημα απ’ την αρχή κι εσείς κοροϊδεύετε», είπε απογοητευμένος λίγο πριν το μεγάλη ερμηνεία του Χρανιώτη και έκανε τους συμπαίκτες του να πασχίζουν να μμην ξεσπάσουν σε γέλια!

Όλοι στο κόλπο, ο Γιάννης μόνος του. Όλοι γελούσαν ο Γιάννης απορούσε. Κι εμείς, σαν απλοί θεατές το μόνο που καταλάβαμε είναι πως η εικόνα του macho man δεν ήταν τίποτα παραπάνω από πλασματική, καθώς «ο Σπαλιάρας με τις 4.000 γυναίκες» δεν είναι παρά ένας αγαθιάρης άντρας που επιμένει να πλασάρει τον εαυτό του εντελώς λάθος.

Από αλαζονικός παρτάκιας –όπως τον χαρακτήρισαν μερικοί συμπαίκτες του μέσα στο παιχνίδι- έγινε το παιδί που δε δίστασε να τρέξει να κρύψει τα τσεκούρια υπό το φόβο μήπως ο –αναμφίβολα εκπληκτικός- Χρανιώτης κάνει κακό στον εαυτό του, που έκανε επικλήσεις στο Θεό Ήλιο για να κάνει το συμπαίκτη του να νιώσει καλύτερα και που παρά τη ζόρικη κατάσταση δεν ύψωσε λεπτό τον τόνο της φωνής του προκειμένου να μην αναστατώσει κι άλλο τον άνθρωπο που έβλεπε να βρίσκεται σε συναισθηματικό breakdown.

Το πιο παράδοξο; Μόλις έμαθε πως επί τόση ώρα είχε πέσει θύμα φάρσας από όλα τα μέλη της ομάδας του, το μόνο που έκανε ήταν να ανταποδώσει την αγκαλιά στο Χρανιώτη, ο οποίος τον έκανε να φανεί επιεικώς αγαθιάρης και… παιδί στα μάτια των συμπαικτών του αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.

Αργότερα, μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως υπό άλλες συνθήκες θα είχε καταλάβει πως ο Χρανιώτης του έκανε πλάκα, αλλά…. Αλλά!

Δεν έπεισε κανέναν και ούτε θα θέλαμε να μας πείσει. Εμείς, εχθές τον συμπαθήσαμε. Και όλα αυτά γιατί στα δύσκολα έδειξε ποιος πραγματικά είναι.

Και τώρα, μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα: H χθεσινή εικόνα του Γιάννη Σπαλιάρα είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε…

Και ενα ξεχωριστο ποστ για τα γενεθλια του Γιαννη Σπαλιαρα!
Χρονια πολλα Σπαλ! 43

Keywords
Τυχαία Θέματα