Αποκρυπτογραφήθηκε η επιστολή μιας δαιμονισμένης καλόγριας από το 1676 – Δείτε τι λέει

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η απίστευτη ιστορία μιας καλόγριας από την Ιταλία, που έγραψε μια επιστολή, ενώ ήταν δαιμονισμένη, όπως υποστηρίζει.

Αναλυτικότερα, η Maria Crocifissa della Concezione έγραψε το 1676 μια επιστολή, την ώρα που νόμιζε ότι είχε μπει μέσα της ο διάβολος. Η επιστολή αυτή παρέμενε, μέχρι πρότινος, ένα άλυτο μυστήριο, ερευνητές, όμως, κατάφεραν να την αποκρυπτογραφήσουν και να τη διαβάσουν!

«Συγχρονίσαμε το πρόγραμμα

με τις γλώσσες των αρχαίων ελληνικών, αραβικών, λατινικών και Ρούνων και διαπιστώσαμε ότι όντως το περιεχόμενο της επιστολής είναι σατανικό» ανέφερε ο επικεφαλής του Κέντρου, Daniele Abate.

Από την αποκρυπτογράφηση αυτή, επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν τη Maria Crocifissa della Concezione να γνωρίζει άπταιστα ξένες γλώσσες, που τις επέτρεψαν να εφεύρει και να «χτίσει» τον κώδικα. Επιπλέον, πιθανότατα η γυναίκα έπασχε από διπολική διαταραχή ή σχιζοφρένεια, πάθηση που την έκανε να νομίζει ότι συνομιλούσε με τον διάβολο.

Στην επιστολή, τα σύμβολα επαναλαμβάνονται, σκόπιμα ή μη, ενώ αναφέρονται ασυναρτησίες που ενθαρρύνουν τους Χριστιανούς για να σταματήσουν να πιστεύουν στον Θεό.

πηγη:star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα