Απίστευτο το ποσοστό του Βασάλου που πέρασε στον ημιτελικό Απέσπασε το….!

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor με τον πολυαναμενόμενο ημιτελικό, θα θυμηθούμε τα παλιά! Όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ.
Ο κακός χαμός στο αποψινό επεισόδιο του Survivor! Η στιγμή που όλοι περιμέναμε, αυτή του ημιτελικού έφτασε και το τρέιλερ υπόσχεται πολλά. Όχι για αυτά που δείχνει αλλά για αυτά που θα δούμε σήμερα εμείς για πρώτη φορά με όλους τους προηγούμενους παίκτες του παιχνιδιού, σε έναν πιο άνετο… πάγκο να μιλούν για τους τρεις φιναλίστς.

Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με τον σχολιασμό των παικτών για την

καθόλου αναμενόμενη για εμάς αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα.Ύστερα, οι παίκτες μίλησαν για τις καλές και κακές αναμνήσεις τους από την αρχή του Survivor έως και σήμερα. Και αφού το κοινό παρακολούθησε μια δακρύβρεχτη τελευταία μέρα των επίσης τελευταίων τεσσάρων παικτών, όπου όλοι μιλούσαν για τις “πλούσιες” εμπειρίες που απέκτησαν, άλλοι έφυγαν για Κούβα και άλλοι για Ελλάδα. Οι δύο παίκτες που κέρδισαν στα δύο διαφορετικά ατομικά αγωνίσματα της ασυλίας και πέρασαν στον ημιτελικό ταξίδεψαν στην Αβάνα.

Την ίδια ώρα, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος έκατσαν σε σκαμπό και τους υποδέχτηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι δύο παίκτες θυμήθηκαν τα παλιά και η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ξαναέσμιξαν με τις οικογένειές τους. Η αγωνία όμως έφτασε στο κόκκινο όταν ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της νέας ψηφοφορίας και της αποχώρησης.

Ο πιο αδύναμος κρίκος από τους δύο, ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά αλλά ημιτελικό και τελικό θα δει παρά μόνο πίσω από τους τρεις φιναλίστς στον πάγκο με όλους τους προηγούμενους παίκτες του Survivor.

ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε στον ημιτελικό και απο ότι φάνηκε δε το περιμενε ούτε ο ίδιος.

O μισθοφόρος ” αντιμετώπισε ” ψύχραιμα την ήττα του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον συμπαίχτη του που μαζί με Πρίαμο και Αγγελόπουλο θα δώσουν μάχη για την πρωτιά.
Αποκλειστικά στο Newspistol σας μεταφέρουμε το τελικό αποτέλεσμα που είναι 78,11% για τον Βασάλο και 21,89% για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Πηγή: newspistol.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα