Αυτοί Είναι Οι 7 πρώτοι διάσημοι που θεωρούνται κλεισμένοι από το Survival!

Θα το έχετε ακούσει- αν, δηλαδή, τις τελευταίες 3 μέρες δεν ήσασταν μέρος κάποιας επανδρωμένης αποστολής στο διάστημα (του Apollo 8.342.987, για παράδειγμα): το κανάλι Epsilon, εντυπωσιασμένο από την πρωτοφανή επιτυχία του Survivor, αποφάσισε να γυρίσει το δικό του παιχνίδι επιβίωσης, το οποίο, μάλιστα, αναμένεται να παιχτεί άμεσα κι έχει βρει ήδη τον παρουσιαστή του.

Βέβαια, επειδή οι ιθύνοντες

του καναλιού δεν στερούνται εμπνεύσεως, θέλησαν να τραβήξουν μια διαχωριστική γραμμή από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και βρήκαν ένα όνομα το οποίο δεν παραπέμπει σε καμία περίπτωση στο Survivor.

Το Survival, λοιπόν, βρίσκεται στα σκαριά και έχουν γίνει από τώρα γνωστά τα ονόματα των δύο ομάδων- τα οποία επίσης δε θυμίζουν σε τίποτα «Διάσημους» και «Μαχητές»: η ομάδα με τα κόκκινα περιβραχιόνια θα ονομάζεται «Πασίγνωστοι», ενώ αυτή με τα μπλε «Αγωνιστές».

Μάλιστα, έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με τους διάσημους οι οποίοι θα στελεχώσουν την κόκκινη ομάδα και το menshouse γνωρίζει ποιοι θα είναι αυτοί.

Για πάμε να τους δούμε…

Ελένη Λουκά- «Ο θηλυκός Ντάνος»


Επελέγη με βάση αμιγώς θρησκευτικά κριτήρια, καθώς κρίθηκε ως η μόνη η οποία μπορεί να συναγωνιστεί σε συνεχή σταυροκοπήματα τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να τον κερδίσει. Η ίδια η Ελένη Λουκά χαρακτήρισε την επιλογή της ως «Δώρο Θεού» και δεσμεύτηκε πως θα τα δώσει όλα στο Survival προκειμένου να φύγει νικήτρια και να πάρει σπίτι της το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 87 ευρώ (θα δοθούν υπέρ της ανεγέρσεως ιερού ναού στον Νότιο Πόλο).

Ήδη στα social media επικρατεί παροξυσμός με την είσοδο της Ελένης, ενώ άπασες βιάζονται να γίνουν και επίσημα Λουκίτσες, οι οποίες θα είναι σαν τις Ντανίτσες αλλά περισσότερο φανατισμένες.

Γιώργος Αυτιάς- «Η απάντηση στην Σάρα»

Πολλοί κακεντρεχείς μόλις είδαν το όνομα του Γιώργου Αυτιά να προορίζεται σαν την έμβια απάντηση στην Σάρα του Survivor αναφώνησαν κάτι σαν «Η Μάρα και το κακό συναπάντημα», όμως τα κριτήρια επιλογής του ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο Γιώργος είναι ο μόνος στην ελληνική τηλεόραση που μπορεί να πει ότι θα πάει σε δοκιμασιούλα με τους γλυκούληδες τους συμπαικτάκους του, με στόχο να κερδίσει το υπεροχουλίνι το επαθλιάκι και να μην σε κάνει να θέλει ν’ αυτοκτονήσεις μ’ επώδυνο χαρακίρι.

Αν, ωστόσο, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον αφήσουν να μπει στο ριάλιτι, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν κατά νου ακόμα έναν που θα μπορούσε ν’ αναλάβει το ρόλο της Σάρας.

Τον Σάρας.

Τον Γιασικεβίτσιους.

Αλκίνοος Ιωαννίδης- «Ο ακόμα πιο τρελός Κύπριος»

Μπορεί ο Μάριος- Πρίαμος να έχει τη χάρη, όμως και ο Αλκίνοος έχει το όνομα: Ιωαννίδης. Ο Κύπριος τραγουδιστής λοιπόν θα πουλάει τρέλα στο Survival, η οποία όμως θα τον οδηγήσει στο να έχει ένα ατύχημα και να νοσηλευτεί για ένα διάστημα στο νοσοκομείο, προτού επιστρέψει θριαμβευτικά στο παιχνίδι τραγουδώντας «Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο».

Α, ναι- και το σημαντικότερο: θα πει σε ανύποπτη στιγμή «Δε γίνεται να χάνουμε από τη Λουκά με τον κώλον τον τόσον».


Θηρίο- «Μπο-ρώ κι εγώ να ραπάρω»

Κινούμενο με άκρα μυστικότητα και σε ρυθμούς ραπ το Epsilon κατάφερε να εξασφαλίσει και την υπογραφή του Θηρίου, προκειμένου ν’ απαντήσει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο στον ΣΚΑΙ που είχε επιλέξει τον παγκοσμίου φήμης ράπερ Bo.

Ανεπιβεβαίωτες για την ώρα πληροφορίες θέλουν το Θηρίο ν’ ακολουθεί εντελώς αντίστροφη πορεία από τον Bo (είπαμε, το Survival δεν είναι αντιγραφή) και να επιστρέφει στα παλιά του κιλά, βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα στον συνάδελφό του που μετά τον Άγιο Δομήνικο έχε μείνει πετσί και κόκκαλο.
Κάτι σαν αντίστροφο «Πριν και μετά», δηλαδή.

Πέτρος Τατσόπουλος- «Ο Mr. 4001»

Η προφανής επιλογή, καθώς μετά τον θάνατο του Καζανόβα είναι ο μοναδικός που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Γιάννη Σπαλιάρα: ο Πέτρος- «έχω πηδήξει την μισή Αθήνα»- Τατσόπουλος αναλαμβάνει στο Survival τον δύσκολο ρόλο του καρδιοκατακτητή, προσπαθώντας να μπει στο προφυλακτικό του «Σπαλ» και να καλύψει επάξια τη θέση.

Με την παρουσία του Τατσόπουλου το Epsilon περνάει κι ένα σαφές μήνυμα ως προς την ποιότητα του προϊόντος, υπαινισσόμενο πως το Survival θα γ@μάει και θα δέρνει.


Ηλίας Ψινάκης- «Μάνατζερ μπάντμιντον»

Πάνος Αριγιανίδης και μάνατζερ ράγκμπι είπατε; Γελάει σύσσωμος ο Μαραθώνας: ο απόλυτος Έλληνας μάνατζερ, αυτός που είχε αναλάβει να μανατζάρει σταρ πριν καν υπάρξει το ανθρώπινο είδος, ο «Είσαι Θεά αγάπη μου» Ηλίας Ψινάκης μπαίνει στο παιχνίδι με μοναδικό του στόχο να κρατήσει ψηλά την αστερόεσσα του Πάνου και να σαρώσει τους πάντες στο διάβα του.

Θα προσποιηθεί τραυματισμό στο πρώτο δευτερόλεπτο του πρώτου αγωνίσματος και μετά θα κάααααθεται, όμως θα κερδίσει τους τηλεθεατές με την ευθύτητα του χαρακτήρα του επειδή θα θυμίζει όσο κανείς άλλος τον Χλαπάτσα.
Την λατρεμένη μας σκουληκαντέρα.

Ευρυδίκη- «Σκέτο, χωρίς “Βαλαβάνη”»

Η κίνηση- ματ, ο λαγός στο καπέλο, ο άσος στο μανίκι του τεράστιου Μένιου Φουρθιώτη: βλέποντας την Βαλαβάνη να προκαλεί κακό χαμό με την παραμονή της μέχρι τέλους στο Survivor, απέσπασε με αστραπιαίες κινήσεις το «ναι» της μοναδικής άλλης γνωστής Ευρυδίκης στην Ελλάδα, ούτως ώστε να γίνουν οι αντίστοιχοι συνειρμοί.

Το πλάνο έχει ως εξής: η γνωστή τραγουδίστρια θα κάνει τουλάχιστον 15 τατού στο κορμί της πριν μπει στο Survival, ενώ θ’ απαντά στις ερωτήσεις τον συμπαικτών της ξεκινώντας πάντα με «Το μόνο που θυμάμαι».

Θυμάστε;

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα