«Άφησα τον άντρα μου να διαλέξει αυτός τι θα φοράω για μία εβδομάδα. Αυτό που συνειδητοποίησα με σόκαρε!»

Αν ζητούσατε από το σύζυγό σας να ανοίξει το ντουλάπι σας και να επιλέξει ρούχα για σας, τουλάχιστον για μία ημέρα, τι νομίζετε ότι θα διάλεγε; Ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα; Τζιν, αθλητικά παπούτσια και t-shirt; Ή ίσως ένα μπικίνι;

Ρίξαμε μια ενδιαφέρουσα ματιά στα αποτελέσματα ενός πειράματος, όπου ένας σύζυγος, ο Dennis έπρεπε να ντύσει τη γυναίκα του Dilara για όλη την εβδομάδα.

Όπως πολλές γυναίκες, έχω μεγάλο ντουλάπι με πολλά ρούχα, με μερικά

από αυτά που ακόμα δεν τα έχω φορέσει καν. Αλλά παρ “όλα αυτά μου περνά η σκέψη ότι άλλη μια φορά δεν έχω τίποτα να φορέσω. Τότε αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα και ζήτησα από το σύζυγό μου να επιλέξει τα ρούχα που θα φοράω κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η επιλογή του με εξέπληξε πραγματικά.

Δευτέρα

Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Τη Δευτέρα το πρωί, προσεκτικά κοιτούσα πώς ο Dennis ερευνά την ντουλάπα, επιλέγοντας ρούχα μου. Ήταν μια κρίσιμη μέρα – είχα μια συνάντηση με τους συνεταίρους, και ήταν σημαντικό να ντυθώ κατάλληλα. Προσπάθησα πολλές φορές να εγκαταλείψω αυτό το ανόητο εγχείρημα, αλλά ήταν τόσο ενθουσιασμένος που περίμενα την ετυμηγορία.

Αλλά δεν φοβήθηκα. Φυσικά, το φόρεμα της επιλογής του δεν είναι κατάλληλο για μια επαγγελματική συνάντηση, αλλά, σύμφωνα με τον Dennis, «όλα είναι καλυμμένα, κανείς δεν θα κρυφοκοιτάζει και φαίνεται πολύ ανοιξιάτικο.» Αλλά, πιστέψτε με, όλοι κοιτάζαν επίμονα. Φορούσα τα ρούχα όλη την ημέρα και μπορώ να πω ότι 100% θα τα ξαναφορέσω. Ειδικά επειδή έλαβα πολλά κοπλιμέντα από τους συναδέλφους για μια τόσο χαρούμενη εμφάνιση.

Τρίτη

Τη δεύτερη μέρα, άρχισα να υποψιάζομαι ότι ο σύζυγός μου λατρεύει σαφώς τα ανοιχτόχρωμα χρώματα. Και δεν είχα ιδέα για αυτό. Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα η μέρα θα ήταν ηλιόλουστη, και ήθελε να μοιάζω με ένα πραγματικό ήλιο. Βρήκε μια παλιά τσάντα μου, που πλέον έχω σταματήσει να φοράω, πιστεύοντας ότι μοιάζω με κοριτσάκι. Όμως, όπως αποδείχθηκε, στον σύζυγό μου, τον διευθυντή εταιρείας χρηματοδοτικής μίσθωσης, πάντα άρεσε κρυφά αυτήν η τσάντα με τα μικρά σπιτάκια. Από εκείνη την ημέρα έγινε το αγαπημένο μου αξεσουάρ.

Τετάρτη

Σήμερα έχουμε με τον Dennis μια αξέχαστη ημέρα, και αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε ένα ρομαντικό δείπνο. Αντί λοιπόν να πάμε σε ένα εστιατόριο, με δύο ζωηρά παιδιά, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε και δεν σκέφτηκα τι να φορέσω. Επειδή είμαστε στο σπίτι, πως να ντυθώ; Όμως, όπως αποδείχθηκε, ο σύζυγός μου σκέφτεται διαφορετικά. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα για μένα. Και αυτό το βράδυ ένιωθα όπως στο πρώτο μας ραντεβού.

Πέμπτη

Ειλικρινά, αυτό το φόρεμα πλέον δεν το φοράω, το είχα ξεχάσει μέσα στο ντουλάπι. Πάντα πίστευα ότι ήταν πολύ κοντό, και ότι το χρώμα δεν μου ταιριάζει. Αλλά ο Dennis το επέλεξε, υποστηρίζοντας ότι με αυτό κόκκινο, δείχνω «απλά εκπληκτική». Φορώντας αυτά τα ρούχα, πήγα σε μια συνάντηση γονέων. Ήταν τρομερά άβολο, αλλά τα λόγια του συζύγου μου μου έδωσαν αυτοπεποίθηση.

Παρασκευή

Σήμερα, έχουμε προγραμματίσει μια συνάντηση με τους γονείς. Και αν δεν ήταν ο Dennis, θα φορούσα κάποιο απλό φόρεμα και παπούτσια. Αλλά ο σύζυγός μου αποφάσισε ότι κάθε φορά που φοράω φόρεμα δεν είναι πολύ βολικό, να τρέχω γύρω από το σπίτι για τα παιδιά, και μου επέλεξε αυτά τα ρούχα. Ειλικρινά, με αυτή την εμφάνιση, συνήθως πάω στο εξοχικό σπίτι ή σε ένα πικ-νικ, αλλά τώρα κατάλαβα ότι χρειάζεται να το φοράω τόσο σπάνια. Είναι πραγματικά πολύ άνετο και σε συνδυασμό με τζιν μπουφάν και το καπελάκι φαίνεται πολύ κομψό.

Σάββατο

Το Σάββατο είναι η μέρα για οικογενειακή βόλτα. Σήμερα, Dennis έδωσε απόλυτη ελευθερία στη φαντασία του και φαίνεται ότι αισθάνεται σαν ένας πραγματικός στυλίστας. Συνδυάζονται όλα; Όχι. Είμαι χαρούμενη με αυτή την εμφάνιση; Σίγουρα ναι. Μου φόρεσε το αγαπημένο του σακάκι, υποστηρίζοντας ότι μου δίνει μια πολύ ωραία εμφάνιση. Ένα ελαφρύ καλοκαιρινό φόρεμα και αθλητικά παπούτσια για άνεση. Νομίζω ότι η φωτογραφία δείχνει ότι η επιλογή ήταν επιτυχής σίγουρα.

Κυριακή

Δεν είχαμε σχέδια την Κυριακή. Αλλά Dennis ήθελε να με κάνει να νιώσω κομψή και θηλυκή ακόμα και στο σπίτι. Έχω ένα μαύρο φόρεμα που μου αρέσει, αλλά σπάνια βρίσκω μια περίσταση για να το φορέσω. Όμως, αποδείχθηκε ότι δεν χρειάστηκε να υπάρξει μια περίσταση. Η ζωή με τον σύζυγό μου, είναι από μόνη της μια μεγάλη ευκαιρία για να ντύνονται έτσι κάθε μέρα.

Έμεινα έκπληκτη από το πόσο υπεύθυνα ανταποκρίθηκε ο άντρας μου στο ύψος της αποστολής. Προσεκτικά επέλεξε κάθε εμφάνιση. Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά τα ρούχα είναι αρκετά κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Κάθε πρωί, φορούσα τα ρούχα που είχε επιλέξει ο σύζυγός μου, κοιταζόμουν στον καθρέφτη, και χαμογελούσα από ευτυχία.

Συνειδητοποίησα κάτι σημαντικό. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε, δεν χρειάζεται να ψάχνετε για μια κατάλληλη ευκαιρία για να φορέσετε ένα βραδινό φόρεμα ή παπούτσια με ένα T-shirt. Αν ο σύζυγός σας κοιτάζει στα μάτια με λατρεία, μη το σκεφτείτε καν ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να επιλέξει το ντύσιμο σας τουλάχιστον για μία ημέρα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Πηγή diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα