Survivor: Το μεγάλο μυστικό του «Ντάνου» και το…Κρυφό Φλέρτ Με Γνωστή Παρουσιάστρια!

Είναι κοινό μυστικό στην Σκιάθο πως ο «Ντάνος» – Γιώργος Αγγελόπουλος από πολύ μικρός κυνηγούσε την δημοσιότητα. Όταν πριν μερικά χρόνια το καταπράσινο νησί έγινε πόλος έλξης επωνύμων και χαρακτηρίστηκε η «Μύκονος των Σποράδων» ο Γιώργος δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλευτη.

Έσκαγε γυμνασμένος και ντυμένος «γαμπρός» στα καλά μαγαζιά του νησιού και συστηνόταν με την πραγματική ιδιότητά του: Δάσκαλος του σκι χωρίς βέβαια να κρύψει την επιθυμία του για κάτι περισσότερο σε σχέση με την showbiz.

Ένα καλοκαίρι

λοιπόν γνωρίστηκε με επώνυμη κυρία που τότε ήταν στα πολύ πάνω της και διαπίστωσαν πως μοιράζονταν την ίδια αγάπη: Αυτή για τα θαλάσσια αθλήματα. Όχι μόνο: Σύντομα οι προπονήσεις εξελίχθηκαν σε ένα θερμό καλοκαιρινό ειδύλλιο που όμως είχε την τύχη όπως τα περισσότερα του καλοκαιριού.

Με υποσχέσεις για τον Χειμώνα που βέβαια ποτέ δεν τηρήθηκαν. Μετά το τέλος των διακοπών της η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στην σύντομη και κρυφή σχέση – «αρπαχτή» και διέκοψε κάθε επικοινωνία με τον «Ντάνο». Και όταν εκείνος επέμενε με μηνύματα και κλήσεις εκείνη του έκανε φραγή…

via

Keywords
Τυχαία Θέματα