Survivor: Οι κωλοτούμπες των Μαχητών και η «απάντηση» Σπαλιάρα στα ψέματα τους!

Θα μας τρελάνουν οι Μαχητές. Θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε την ώρα της κάλπης ξεβρακώνονται κανονικά. Στην προηγούμενη ψηφοφορία έλεγαν πως είναι ακόμα ομάδα παρόλο που αγωνίζονται ατομικά. Το φώναζαν! Όμως ψήφισαν Σπαλιάρα για αποχώρηση που είναι από την ΟΜΑΔΑ τους. Όταν ήρθε η ώρα ο Βάσαλος να δώσει παίκτη αφού είχε κερδίσει ασυλία, έδωσε Ντάνο γιατί λέει, η Σάρα ήταν στην ομάδα του και δεν ήθελε να την ψηφίσει.

Γιατί – λέει- είναι ομάδα ακόμα. Μας δουλεύει; Νιώθει ομάδα με συγκεκριμένα άτομα;
Και τα άλλα τα δίνει στεγνά ; Γιατί εγώ αλλιώς έχω μάθει το ομαδικό πνεύμα. Όταν είσαι ΟΜΑΔΑ δεν ψηφίζεις άτομο από την ομάδα σου. Όταν το ψηφίζεις δεν είσαι ομάδα. Και πάμε στο χθες. Στο συμβούλιο μας έπρηξαν Μαριος ειδικά, πως είναι ακόμα ΟΜΑΔΑ! Και στην κάλπη Μάριος και Βάσαλος έδωσαν πάλι Σπαλιάρα. Ούτε πεντάχρονα τέτοιες κοροϊδίες και ψευτιές. Πείτε το χύμα.
Πως φημίζουμε ότι γουστάρουμε. Όχι είμαστε ομάδα. Από την άλλη ο Σπαλιαρας κρατά χαρακτήρα. Με σκοπο ή όχι δεν έχει σημασία. Λέει ότι τους καταλαβαίνει αλλά θεωρώ πως είναι μάγκας και τους τρολάρει. Άλλωστε ο κόσμος καταλαβαίνει και από χθες το hastag #σιχαμάριος πάει σύννεφο. Όμως ο Σπαλιάρας έδωσε τη δική του απάντηση χωρίς να μιλήσει αυτός. Αλλα ο κόσμος που τον είχε υψηλά στην κατάταξη και έμεινε. Έτσι κλείνει στόματα και τους κάνει να απορούν.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα