Survivor ΝΕΑ Διαρροή: Νέος Νικητής.! Ανατροπή Τελευταία στιγμή…Αυτός Που Κερδίζει Θα είναι ο….. Και Θα Πάρει Μαζί Του Τον….

Οι μαχητές δεν έδειχναν να έχουν συνειδητοποιήσει τη νέα κατάσταση, ότι δηλαδή γύρισε σε ατομικό το παιχνίδι και δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν νίκη με αντίπαλο πρώην συμπαίκτη τους.

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor όπου οι παίκτες αγωνίζονται για το δεύτερο ατομικό έπαθλο; Ποιος θα το κερδίσει και με ποιους παίκτες θα το μοιραστεί; Πόσο έχουν αγχώσει τους μαχητές οι αλλεπάλληλες νίκες του Γιώργου Αγγελόπουλου; Θα μπορέσει να επιστρέψει η Ευρυδίκη

Βαλαβάνη στον αγώνα ή θα εξακολουθεί να απέχει;

Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 με ένα καθηλωτικό επεισόδιο επάθλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όλοι εναντίον όλων σ’ έναν εκπληκτικό αγώνα μάχης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο παίκτης που κέρδισε το πρώτο ατομικό αγώνισμα του Survivor και το έπαθλο, που ήταν μετάβαση με αεροπλάνο στο θαλάσσιο πάρκο του Πουέρτο Πλάτα κι ένα υπέροχο δείπνο, το απόλαυσε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζη.

Μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης, που την ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνισμάτων, το παιχνίδι γύρισε σε ατομικό και στο χθεσινό επεισόδιο διάσημοι και μαχητές αγωνίστηκαν όλοι εναντίον όλων στο Survivor. Για δεύτερη συνεχή φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να επιβληθεί στους αντιπάλους του και να πάρει τη νίκη, σ’ ένα αγώνισμα που ναι μεν είχε μικρή διαδρομή αλλά χρειαζόταν ταχύτητα και ευστοχία.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.561.283 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 65,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 73,6% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,9%.

Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούνε το διαδίκτυο και πάντα σύμφωνα με τους χρήστες του τουιτερ σήμερα ο μεγάλος νικητής του ατομικού αγωνίσματος ειναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης Και Θα Παρει Μαζι Τους Τον μισθοφόρο και βασαλο!

Πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι το έπαθλο Το έπαθλο θα είναι Κινέζικο φαγητό, παγωτό και μασάζ!!

Σας παραθέτουμε τη διαρροή με κάθε επιφύλαξη κι αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με ΕΚΤΑΚΤΟ άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα