Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το κρυφό όπλο των Τούρκων! Είναι Αυτός Που Φοβούνται Ήρθε Η Ώρα ΝΑ Τον Δείτε… Είναι Ο …γορίλας!

Ο παίκτης με την ιδιαίτερη κίνηση που έκλεψε τις εντυπώσεις στις συστάσεις πριν τον αγώνα του Survivor Ελλάδας Τουρκίας!

Εκτός από τον Γιάννη Σπαλιάρα για τους Έλληνες του Survivor, την τιμητική του είχε και ένας άλλος παίκτη, αυτή τη φορά από την ομάδα των Τούρκων. Ο Σάκης Τανιμανίδης τον παρουσίασε ως το …κρυφό όπλο των Τούρκων. «Παιδιά της τουρκικής ομάδας,

τι ώρα φέρνετε τον Κινγκ Κονγκ για να καταστρέψει το παιχνίδι; Είναι μια συγκεκριμένη ώρα;»

«Όταν έβλεπε το παιχνίδι, είδε την κίνηση που κάνεις εσύ . Για αυτό σε ρωτάει. Λέει όταν η ομάδα είναι χαρούμενη δείχνει και άλλες ικανότητες. Για αυτό αναρωτιέται» εξήγησε ο Acun Ilicali στην ομάδα του τουρκικού Survivor και μετέφερε τους λόγους για την ιδιαίτερη κίνηση του Volkan όταν παίρνει νίκες: «Η μητέρα του συνήθιζε να τον λέει «γορίλα μου», όταν ήταν μωρό, ήταν πολύ γλυκός αλλά συνέχιζε να κάνει αυτή την κίνηση όταν πανηγύριζε για τις νίκες μετά από τα παιχνίδια και συνεχίζει να πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο, ως Κινγκ Κονγκ».

Χαρακτηριστική του κίνηση… το χτύπημα στο στήθος, σε ένδειξη δύναμης

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα