Survivor Ελλάδα Τουρκία Διαρροή ΒΟΜΒΑ: Δείτε Ποιοί Κερδίζουν Σήμερα,με Τι Σκόρ Και Ποιός Είναι ο Τελικός Νικητής!

Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς! Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;
Άπαντες αναμένουν με μεγάλη αγωνία τον αποψινό, δεύτερο αγώνα του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Χθες, η ελληνική ομάδα έχασε από τους Τούρκους με σκορ 10 – 7. Απόψε θα τα δώσουν όλα και οι διαρροές έχουν ήδη φανερώσει τον νικητή.

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα του Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους

παίκτες πως αυτή την εβδομάδα δεν θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι ασυλίας και φυσικά δεν θα υπάρξει αποχώρηση παίκτη.

«Για την ελληνική ομάδα, να πω και κάτι άλλο που δεν το είπαμε από χθες. Λόγω αυτής της εβδομάδας με τα αγωνίσματα της φιλίας, όπως τα ονομάσαμε, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, εσείς, οι Διάσημοι και οι Μαχητές δεν θα χρειαστεί να περάσετε από παιχνίδι ασυλίας και συμβούλιο ψηφοφορίας και αποχώρηση», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έρχεται ο επαναληπτικός συγκλονιστικός αγώνας του Survivor μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Οι πρώτη διαρροή ήρθε το πρωί της Παρασκευής από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι μία εβδομάδα διακοπές, για τους μεν Έλληνες στην Αλικαρνασσό, για τους Τούρκους στη Μύκονο.

Το μεσημέρι, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε στην εκπομπή La Biri ότι απόψε νικά η Ελλάδα την Τουρκία με σκορ 10 – 8.

Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, θα πρέπει να διεξαχθεί ένας τρίτος αγώνας μικρότερης διάρκειας προκειμένου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μάθαμε ότι στον τρίτο αγώνα Survivor Ελλάδα Τουρκία νικητές με 2-1 θα αναδειχθούν οι Έλληνες! Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι μιλάμε για ανεπιβεβαίωτες διαρροές και όχι για επίσημη πληροφόρηση.

πηγη

Keywords
Αναζητήσεις
ελλαδα τουρκια survivor
Τυχαία Θέματα