Survivor Διαρροή Βόμβα: Δείτε Ποίος Είναι ο Μεγάλος Νικητής και Ποιά Η Διαφορά του Απο τον Δέυτερο! (Video)

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος του μεγάλου νικητή στο Survivor, όλοι οι παίκτες ξανασυναντιούνται! Δείτε φωτογραφίες από τα backstage.
Από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor και των 100.000 ευρώ. Και όσο οι δύο φιναλίστς ζουν τις τελευταίες τους ώρες ως survivors, οι υπόλοιποι παίκτες διασκεδάζουν στα παρασκήνια και μας χαρίζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Instagram

τους.

Για ακόμη μία φορά, όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού ξανασυναντιούνται στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με την ανάδειξη του νικητή. Μάριος ή Ντάνος, Ντάνος ή Μάριος θα είναι αυτός που θα καταφέρει μετά από πέντε ολόκληρους μήνες στον Άγιο Δομίνικο και υπό αντίξοες συνθήκες, να είναι ο μεγάλος νικητής. Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ και για τους δύο φιναλίστς.

Ο “τρελός Κύπριος” έχει πίσω του όλη την Κύπρο και όχι μόνο, αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει φανατικούς οπαδούς, επομένως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Η νέα ψηφοφορία που εξελίσσεται έχει τεράστια απήχηση, όπως και την ημέρα του ημιτελικού. Η αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο και για τους δύο, που έκαναν τα πάντα από την αρχή του Survivor για να βγουν από το παιχνίδι αυτό, νικητές. Ωστόσο, είναι και οι δύο αφού οι δύο παίκτες πέρασαν πολλά, καλά και άσχημα, εύκολα και δύσκολα στο νησί, μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δεν ήταν όμως μόνοι τους, αφού είχαν στο πλευρό τους καλούς φίλους που έκαναν μέσα από το παιχνίδι, αλλά και δυνατούς αντιπάλους. Όλοι οι προηγούμενοι παίκτες από το παιχνίδι του Survivor για άλλη μια φορά και για τελευταία ξαναέκατσαν στον πάγκο των Διασήμων και των Μαχητών, αντίστοιχα. Από τον πρώτο παίκτη που είχε αποχωρήσει μέχρι και τον τελευταίο, τον Βασάλο που έφτασα στην πηγή του τελικού, αλλά νερό δεν ήπιε, παρακολουθούν μαζί με το κοινό, την μεγάλη βραδιά.

Οι προετοιμασίες όμως είχαν ξεκινήσει εδώ και ώρες με τους παίκτες να βρίσκονται στο Άλσος Βείκου και με τις παίκτριες να βάφονται. Οι λαμπερές παρουσίες έκλεψαν για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις. Από πολύ νωρίς, το Instagram τους ήταν γεμάτο με Insta Stories, φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν τον πανικό που επικρατούσε και σήμερα στα παρασκήνια της Survivor σκηνής.

Χαμός επικρατεί στο Άλσος Βεΐκου όπου σήμερα θα λάβει χώρα ο τελικός του ελληνικού Survivor. Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών έχει σπεύσει στο Γαλάτσι για να γνωρίσει από κοντά τους “Διάσημους” και τους “Μαχητές”.
Αυτόγραφα, selfies, συνθήματα αλλά και πολλά χαμόγελα “συνθέτουν” το κλίμα στην Αθήνα ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τελευταία μάχη ανάμεσα στον Γιώργο Αναγνωστόπουλο, γνωστό ως Ντάνο, και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. “Μαχητής” και “Διάσημος” διεκδικούν το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ, ωστόσο, μόνο ένας θα είναι αυτός που θα γυρίσει σπίτι του με μία βαλίτσα γεμάτη αναμνήσεις αλλά και… πολλά λεφτά.

Βραδιά… Ντάνου θα είναι η αποψινή στο Survivor, καθώς επιβεβαιώνεται ως αυτή τη στιγμή το πρωινό μας δημοσίευμα για την τεράστια διαφορά που έχει ο Αγγελόπουλος από τον Μάριο, στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ετσι και τώρα, διαρροές για τη βραδινή ψηφοφορία θέλουν αυτή τη διαφορά που υπήρχε χθες και ήταν πάνω από 30 μονάδες να έχει ουσιαστικά διατηρηθεί και να χαρίζει, φυσικά, στον Αγγελόπουλο μια τεράστια νίκη.

Σε λίγη ώρα, βέβαια, θα γνωρίζουμε αν αυτή η διαρροή θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη, αν και δεν είναι βέβαιο ότι ο Τανιμανίδης θα ανακοινώσει απόψε και τα ποσοστά των δύο παικτών.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα