Survivor Αποκάλυψη. Ο Bo θα ζητησει συγνώμη στον Ντάνο και Θα Αποκαταστήσει μια Μεγάλη Αδικία…

Δεν τα είπε τυχαία σήμερα ο Μπό στη πρωινό για τον Ντάνο.

Ο Bo είναι αρσενικός και όταν νιώθει πώς έχει αδικήσει κάποιον έχει τα παντελόνια να το παραδεχτεί. Ανήκει στους τύπους εκείνους που τα παντελόνια δεν τα φοράει απλά για να ζεσταίνει τα πόδια του. Τα τιμάει. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο ράπερ σκοπεύει στον τελικό να αποκαταστήσει μια αδικία στο πρόσωπο του Αγγελόπουλου που αφορά στην ιστορία με το φαγητό.

Θα ζητήσει συγνώμη

στον Ντάνο και θα παραδεχτεί στον αέρα πώς έκανε ότι περνούσε απο το χέρι του για το καλό όλης της ομάδας. Τα παπούτσια όντως τα έδωσε ο Ντάνος. Όντως για να ευχαριστήσει τον Ντάνο ο οδηγός του σκάφους τους πήγε αλεύρι και ζάχαρη την οποία και μοίρασε τόσο στους «Μαχητές» αλλά και στους «Διάσημους». Μάλιστα ο Ντάνος του είπε του οδηγού πώς θα προσεύχεται καθημερινά για να έχουν τα παιδιά του υγεία και πως δεν θα τον αφήσει έτσι όταν φύγει απο το παιχνίδι.

Εκείνη την περίοδο λοιπόν ο Ντάνος δέχτηκε πολλά σχόλια τόσο απο συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους με αποκορύφωμα τα σχόλια του Τανιμανίδη, ότι η παραγωγή γνωρίζει όσα έγιναν με το φαγητό απο τους ντόπιους.

Τις κουβέντες αυτές τις έκανε ο Μπό με νεαρό ζευγάρι στο Αεροδρόμιο Σάτρ Ντε Γκώλ στο Παρίσι κατα την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα