Survivor: Απίστευτο καρφί Μάριου για την παραγωγή! [vid]

Απίστευτη ατάκα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας που θα κρίνει την παραμονή ενός ακόμα παίκτη στο Survivor.
Λίγο πριν από το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor ο Σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσε στους Γιώργο Αγγελόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη,

Κώστα Αναγνωστόπουλο, Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνο Βασάλο ότι εκτός από το έπαθλο παίζουν και για την ασυλία.

Αυτή η ανακοίνωση φάνηκε να εκπλήσσει τους έξι παίκτες που επιχειρούν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον μεγάλο τελικό του Survivor. “Πριν παίξουμε να σας πω και κάτι τελευταίο για το σημερινό αγώνισμα. Κάτι επιπλέον, εκτός από το ήδη καταπληκτικό έπαθλο. Το σημερινό ατομικό αγώνισμα θα αναδείξει εκτός από τον νικητή του επάθλου και τον πρώτο παίκτη που θα πάρει ασυλία για το επόμενο συμβούλιο. Είναι ουσιαστικά αγώνας ασυλίας”, εξήγησε σε διάσημους και μαχητές ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αυτή η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη προκάλεσε την έκπληξη των παικτών, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να ρίχνει το καρφί του για την απόφαση της παραγωγής. “Ξαφνιάστηκα αρκετά. Ερχόμασταν για ένα έπαθλο φαγητού, διασκέδασης και δεν ξέρω κι εγώ τι και ξαφνικά μας ανακοινώνεις μια ασυλία. Μια ασυλία που σημαίνει αυτή τη στιγμή πως αυτός που την κερδίζει παραμένει στο παιχνίδι. Έχουμε μείνει 6. Τέσσερις για τον τελικό. Είναι η πιο σημαντική στιγμή στην πιο άκυρη ώρα”, σημείωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης χωρίς να κρύβει τη δυσαρέσκειά του.

“Σίγουρα για όλους αλλάζουν τα δεδομένα. Όλοι θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη. Στο σημείο που έχουμε φτάσει τα έπαθλα δεν παίζουν πολύ ρόλο για εμάς όσο οι ασυλίες που πάντα ήταν πιο σημαντικές, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Στο τελευταίο συμβούλιο που έφυγε η Σάρα μας ανακοίνωσες ότι θα γίνονται δύο παιχνίδια για τις δύο θέσεις της ασυλίας, οπότε δεν το περιμέναμε για σήμερα, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να γίνει”, υποστήριξε από την πλευρά του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Νικητής τελικά στο “τυφλό” αγώνισμα αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους μαχητές, κερδίζοντας την πρώτη ασυλία. Δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και εξασφαλίζει τη συνέχεια της παραμονής του στο παιχνίδι λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor. Αναμένεται με αγωνία το αποτέλεσμα της αποχώρησης, με τον μεγάλο τελικό να γίνεται στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου.


via

Keywords
Τυχαία Θέματα