Survivor Ανατροπή! Αυτή ειναι η τελική κατάταξη των παικτών! Τεράστια έκπληξη στη θέση 3!

Για 24 ώρες αλλάζουν τα πάντα στην ψηφοφορία στο Survivor, και το παιχνίδι αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή. Οι τηλεθεατές παίρνουν στα χέρια τους την τύχη των μαχητών και των Διάσημων. Στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Για λίγες ακόμη ώρες θα είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία στο Survivor. Οι τηλεθεατές

ψηφίζουν σήμερα και μέχρι τις 01.00 το βράδυ, τον αγαπημέν οτους παίκτη, και όλα φαίθνεται να αρχίζουν πάλι από την ααρχή. Στο έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους.

Μετά την ψηφοφορία θα υπάρξει μια κατάταξη με βάση της δημοτικότητάς τους θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις. Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία στο Survivor θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας). Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού..

Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των εννέα παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές του Survivor.

-Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%

-Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης 38%

-Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%

-Κωνσαντίνος Βάσσαλος 5,1%

-Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%

-Σάρας Εσκενάζυ 1%

-Γιώργος Χρανιώτης 0,5%

-Χαράλαμπος Ξενίδης 0,32%

-Ευριδίκη Βαλαβάνη 0,18%

Ξεκαθαρίζουμε ότι πρόκειται για διαρροές που έχουν κυκλοφορηςει και δεν ειναι το επίσημο αποτέλεσμα του Σκαι.

Keywords
Αναζητήσεις
survivor spoiler:ποια ομαδα κερδιζει την ασυλια την τριτη 6 ιουνιου, ποια ειναι η καταταξη των παιχτων βαδη της 24ωρης ψηφοφοριας survivor
Τυχαία Θέματα