Survivor Αναγνωστόπουλος: 3 επικές στιγμές του στο παιχνίδι που μας έκαναν να… Δακρύσουμε!

Survivor χωρίς πειρατή δεν γίνεται! Δείτε τρία highlights του Κώστα Αναγνωστόπουλου από την αρχή του παιχνιδιού, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό…

Τι θα έκανε το Survivor χωρίς τον “πειρατή” του; Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μπορεί αρχικά να ήταν από τα outsider, όμως η εξέλιξή του ήταν μεγάλη και τώρα είναι αρκετά δυνατός στα ατομικά αγωνίσματα. Ο μισθοφόρος που από τη Σομαλία βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, έχει χαρίσει γέλιο αλλά και… εντάσεις στο παιχνίδι. Δείτε τρία highlights του παίκτη λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Ήταν

οι πρώτες μέρες του Survivor, όταν ακόμη Μαχητές και Διάσημοι δεν ήξεραν καλά ο ένας παίκτης τον άλλον. Η στιγμή που ερχόντουσαν πιο κοντά ήταν μόνο στο παιχνίδι ερωτήσεων και εκεί ο μισθοφόρος μια φορά, είχε “δώσει ρέστα”. Κάποια στιγμή ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η ερώτηση ήταν “πόσες γυναίκες είχε ο αυτοκράτορας Αύγουστος;”. Η συγκεκριμένη ερώτηση έκανε τον παίκτη των μαχητών να ρωτήσει με μπόλικο χιούμορ: «Σπαλιάρα, εσύ πόσες είχες ρε;» κι έκανε να “σκάσουν” στα γέλια!

Άλλη μία επική στιγμή του Κώστα Αναγνωστόπουλο ήταν στο επίσης… επικό πάρτι ένωσης. Μαχητές και Διάσημοι έδειξαν το μουσικό ταλέντο τους, τραγούδησαν και χόρεψαν. Αυτός όμως που ξεχώρισε με διαφορά ήταν ο “πειρατής” του Survivor, ο οποίος εκτέλεσε το τραγούδι… κυριολεκτικά. Το κλασικό γέλιο του την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι, ήταν “όλα τα λεφτά”.

Φαίνεται όμως ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα σταθεί αφορμή για τον καβγά ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που θα ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο παίκτες των Μαχητών στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor της Κυριακής. Το επεισόδιο θα καθηλώσει το κοινό για να δει ποιος θα κερδίσει το δεύτερο κολιέ της ατομικής ασυλίας και πώς ο μισθοφόρος θα χάσει για άλλη μια φορά τον έλεγχο…

Θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο τελικός νικητής του Survivor;

Πηγή: viralman.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα