Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός νικητής του παιχνιδιού με Βάση τα Αγωνίσματα!

Survivor | Τελικός: Γιώργος Αγγελόπουλος ή Μάριος Πρίαμος Ιωάννιδης, ποιος από τους δύο παίκτες θα φύγει από το Άλσος Γαλατσίου σήμερα, Τετάρτη (05/07) με τις 100.000 ευρώ;
Οι δύο φιναλίστ για ακόμα μία φορά θα τεθούν στην κρίση του κοινού, ωστόσο, αν το τηλεοπτικό κοινό δεν αποφάσιζε και ο νικητής έβγαινε από τις νίκες που είχε καταφέρει στα αγωνίσματα, ποιος από τους δύο θα βρισκόταν στην πρώτη θέση.
Τα στατιστικά του παιχνιδιού, δείχνουν πως ο μεγάλος νικητής θα ήταν ο Γιώργος Αγγέλοπουλος.
Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα

για τον τελικό του Survivor
Συγκεκριμένα ο Ντάνος είναι εκείνος που έχει αγωνιστεί στα περισσότερα αγωνίσματα και έχει το υψηλότερο, θετικό ισοζύγιο νικών (+65) από κάθε άλλο παίκτη. Ακόμη και σε επίπεδο ποσοστού νικών, αγγίζει το 60.8% πίσω από παίκτες που έχουν βρεθεί στο στίβο μάχης πολύ λιγότερες φορές από ό, τι εκείνος.
Ο δεύτερος διεκδικητής του τίτλου, βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τον Αγγελόπουλο, με ποσοστό νικών 59,3%. Ωστόσο, η διαφορά νικών – ηττών στα στατιστικά του Μάριου είναι 47 (περισσότερες νίκες), ενώ έχει αγωνιστεί και σε 48 λιγότερα παιχνίδια από τον αντίπαλό του.

Μάλιστα στο γράφημα ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή του Ντάνου. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει σαφή υπεροχή, ιδιαίτερα από τα μέσα του παιχνιδιού και έπειτα.

via

Keywords
Τυχαία Θέματα