Survivor Trailer: Νέα ΚΟΝΤΡΑ Στο Παιχνίδι! Δείτε το Ρουβα Να Χορεύει Στον Άγιο Δομίνικο και τους Διάσημους με τους Μαχητές να Χορεύουν ‘Στο Ταψι’

Ένας αγώνας πραγματικό ντέρμπι αλλά και επεισοδιακός απόψε στο Survivor
Ο τελευταίος αγώνα παίχτηκε δεύτερη φορά αφού ο Ντάνος παραβίασε έναν κανόνα, δεν πάτησε ένα σκαλοπάτι κι έτσι η αρχική νίκη των Διασήμων πήγε στο βρόντο.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αγωνίστηκαν ξανά, μετά την παρέμβαση του Σάκη, κι έτσι οι Μαχητές πήραν τη νίκη, αφήνοντας πίσω τους Διάσημους!

Υστερα,
Στο μέρος όπου ούτε ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει πατήσει, την παραλία στην οποία ζουν οι παίκτες, βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και έζησε για λίγο όπως εκείνοι!

Ο

κορυφαίος Έλληνας σταρ ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο ως επίσημος προσκεκλημένος για τα 100 επεισόδια του Survivor. Ο Σάκης -που έχει σταθερή συνεργασία με τον ΣΚΑΙ λόγω του X Factor που παρουσιάζει και της παρουσίας του στο The Voice ως coach, αλλά και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali– πήρε μαζί του την Κάτια Ζυγούλη, συνδυάζοντας την μοναδική του παρουσία στο ριάλιτι με ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο λίγο πριν παντρευτούν, στις 3 Ιουλίου.

Αν και στην αρχή του επεισοδίου ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το έπαθλο της ημέρας, δεν έκανε τίποτα γνωστό στους παίκτες για τον Σάκη και αρκέστηκε να πει ότι τους επιφυλάσσουν και μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Έτσι, όταν Διάσημοι και Μαχητές επέστρεψαν στην παραλία, έμειναν εμβρόντητοι, βρίσκοντας τον τραγουδιστή να τους περιμένει εκεί!

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, ο κορυφαίος σταρ, ο οποίος έγραψε ιστορία στο Survivor καθώς ουδείς, σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει «σπάσει» το άβατο της παραλίας, είχε την ευκαιρία να ζήσει για λίγο όπως οι παίκτες. Παράλληλα, όλοι μαζί, έστειλαν ένα ουσιαστικό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ενώ, καθισμένοι γύρω από την φωτιά, με μια κιθάρα, τραγούδησαν και διασκέδασαν.

όλοι τώρα ανυπομονούμε για το αυριανό επεισόδιο!
Οι εντάσεις θα συνεχιστούν? θα έχουμε νέες Μάχες?
Δείτε Πρώτοι τι μας περιμένει!

Keywords
Τυχαία Θέματα