Survivor SPOILER: ΑΥΤΗ είναι η ΤΕΤΡΑΔΑ του τελικού – Πού θα βρίσκονται οι παίκτες μέχρι τον ΜΕΓΑΛΟ τελικό;

Είναι αυτό που σε τρώει να ξέρεις, αλλά από την άλλη δε θέλεις κιόλας γιατί χάνεται κάτι από τη «μαγεία» της αναμονής.

Αλλά ας μη γελιόμαστε! Κανείς δεν μπορεί να «αντισταθεί» σε τίτλους που αφορούν spoiler και δη για τον «τυφώνα» Survivor!

Το βράδυ της Τετάρτης, παρακολουθήσαμε το πρώτο παιχνίδι ασυλίας μετά τη μετάβαση σε ατομικό επίπεδο του παιχνιδιού που έληξε με αγκαλιές και δάκρυα συγκίνησης στα μάτια, μιας και λίγα λεπτά πριν «κλείσει» το επεισοδιο η Σάρα Εσκενάζυ έμαθε ότι είναι η παίκτρια που τελικά αποχωρεί.

Την ώρα που η «Μαχήτρια» κάνει βαλίτσα και ετοιμάζεται να

αντικρύσει μετά από 4 μήνες τους δικούς της, υπάρχουν ακόμα δύο παίκτες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του star.gr, που δεν ανήκουν πια στο «δυναμικό» του ριάλιτι επιβίωσης και δε θα τους δούμε να αγωνίζονται στον ημιτελικό και τον τελικό!

Αν και τα γυρίσματα του ελληνικού Survivor έχουν ολοκληρωθεί, οι Έλληνες τηλεθεατές την ερχόμενη εβδομάδα θα παρακολουθήσουν την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, «αδειάζοντας» έτσι η παραλία από γυναίκες, αλλά και αυτή του Γιάννη Σπαλιάρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας.

Έτσι, μένουν 4 παίκτες που δεν είναι άλλοι από εκείνους που στις 4 Ιουλίου θα πάρουν μέρος στον ημιτελικό που θα γίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι και από τους οποίους θα προκύψουν οι 2 φιναλίστ για τον τελικό της 5ης Ιουλίου.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Πρίαμος είναι οι 4 «επιζήσαντες» που θα φτάσουν στην Αθήνα, με στόχο την πρωτιά και το μεγαλύτερο από όλα τα έπαθλα που μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει, τα 100.000 ευρώ!

Ωστόσο, πριν το δρομολόγιο δεν θα είναι Άγιος Δομίνικος – Αθήνα, αλλά θα υπάρξει ενδιάμεσος σταθμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η ελληνική ομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνει στάση στην Τουρκία και να παραμείνει εκεί, προκειμένου να διασφαλιστεί όχι μόνο ότι δεν θα έρθουν σε επαφή με κόσμο και θαυμαστές, αλλά και ότι οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι δεν θα τους εντοπίσουν και δεν θα καταφέρουν να έχουν «υλικό» των παικτών προτού παιχτούν ημιτελικός και τελικός μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όλα αυτά μένει να αποδειχθούν από το ίδιο το παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα!

πηγη:star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα