Survivor: H Ευριδίκη Βαλαβάνη Αποκάλυψε Επιτέλους Για ποιον έκανε καρδούλες στην άμμο [vids]

Για πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Ντάνο και την Παπαδοπούλου. Δείτε όσα αποκάλυψε στο Survivor Panorama.
Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην και τελευταία γυναίκα παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι, μίλησε για όλους και για όλα, μια ανάσα πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

«Σε πολλά πράγματα τώρα που το βλέπω έχω κάνει λάθος» παραδέχεται

η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα με την Ελεονώρα Μελέτη και οι hot εξομολογήσεις. Η συζήτηση πήγε αμέσως στον Γιώργο Αγγελόπουλο…

«Την πρώτη μέρα που ήρθε ο Γιώργος στη δική μας παραλία ήμουν εκείνη που μοιράστηκε το φαγητό μου με τον Ντάνο γιατί δεν είχε να φάει. Τις δύο πατάτες. Δεν το έκανα για να με αγαπήσει. Το έκανα με όλη μου την καλή θέληση και με όλη μου την καλή καρδιά. Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους. Εκεί τον πλησίασα να τον γνωρίσω, να νιώσει άνετα μαζί μας, γιατί είναι δύσκολο να σε ψηφίζει σχεδόν μια ολόκληρη ομάδα και να περνάς στην άλλη παραλία. Δεν κάναμε πολύ παρέα γιατί έδεσε με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αργότερα μπορεί να παρεξήγησα εγώ πράγματα – που παρεξήγησα – και πράγματα που παρεξήγησε ο Γιώργος σε εμένα – που παρεξήγησε. Και υπήρχε όλο αυτό. Η ένταση και οι κοντρίτσες που είχαμε. Μπορεί και εγώ να τα είδα κάπως διαφορετικά τα πράγματα» ανέφερε.

«Κάποιοι σας θεωρούν από την αρχή του παιχνιδιού ζευγάρι» συνέχισε η παρουσιάστρια γελώντας. «Ο καθένας έχει τη ζωή του. Απλά γελάω γιατί βλέπω ότι στο instagram και στα μέσα μας έχουν συνέχεια αγκαλιά από όταν τελειώναμε τα αγωνίσματα.»


Και αφού ξεκαθαρίστηκε το τοπίο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μίλησε και για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. “Η Ειρήνη για μένα είναι η “μπουλντόζα”, δεν είναι τυχαίο το όνομα που της βγάλαμε. Δεν θεωρώ ότι τα παράτησε. Είχε χάσει πάρα πολλά κιλά. Είναι μια κοπέλα πολύ γυμνασμένη, πολύ δυνατή παίκτρια και πολύ δυνατή αντίπαλος. Έμπαινε μέσα στον στίβο και τα έδινε όλα. Η Ειρήνη είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα. Στο τέλος δεν ξέρω τι της έφταιγε, απλά έβλεπε λίγο παραπάνω τους εχθρούς. Αν δεν έφευγε, θα έφτανε πάρα πολύ μακριά”, τόνισε η πρώην παίκτρια.

Και συνέχισε: “Εγώ δεν θα το πω κλίκα, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο. Έχει τύχει να κάτσουμε με την Ειρήνη και όλα τα κορίτσια και να μιλήσουμε και για πολύ προσωπικά μας θέματα. Καλώς η κακώς εγώ από την αρχή είχα έρθει κοντά με τη Λάουρα και τη Σόφη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είχαμε βγάλει στην απ’ έξω την Ειρήνη, σε καμία περίπτωση. Εγώ προσωπικά, αλλά θεωρώ ούτε και τα κορίτσια. Δεν ξέρω γιατί η Ειρήνη μπορεί να νιώθει αυτό το πράγμα. Δεν ήταν καλό που έφυγε”.

Όσο για την προσωπική της ζωή και τις αφιερώσεις στην άμμο…

«Υπάρχει κάποιος λόγος που τις έκανα αυτές τις καρδούλες, έγραφα και μαμά και μπαμπά, τα έγραφα όλα! Υπάρχει κάποιο πρόσωπο ναι και οι φίλες μου και οι φίλοι μου, μου έλειπαν αρκετά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα