Survival Secrets: Τα πρώτα ονόματα για την παρουσίαση και τους συμμετέχοντες

Το δικό του ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζει το Epsilon, το Survival Secrets, λίγες ημέρες μετά τον τέλος του Survivor.

Αν και το κανάλι δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες παρά μόνο το τρέιλερ, μέσα από το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω έγιναν γνωστές οι πρώτες πληροφορίες.

Όπως αναφέρθηκε, τα γυρίσματα θα γίνουν το καλοκαίρι,

σε ελληνικό έδαφος και επικρατέστερα σημεία είναι τα Λιχαδονήσια στη Βόρεια Εύβοια, το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου, το ακατοίκητο νησάκι Αλιμιά μεταξύ Ρόδου και Χάλκης και η παραλία της Κουρούτας.

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν δύο ομάδες, με δέκα παίκτες κάθε μία, που θα αποτελούνται από celebrities και ανθρώπους τις διπλανής πόρτας, ενώ το έπαθλο αναμένεται να «αγγίξει» τα 200.000 ευρώ.

Παρουσιαστής ακόμη δεν έχει βρεθεί, ωστόσο, «παίζουν» τα ονόματα των Πέτρου Κωστόπουλου, Μίλτου Μακρίδη και Ηλία Ψινάκη.

Όσο για τους celebrities που ενδέχεται να πάρουν μέρος;
Εκτός από τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππο Γλύξμπουργκ, ακούγονται και οι Πηγή Δεβετζή, Μιχάλης Ζαμπίδης, Αντώνης Βλοντάκης, Γιούρκας Σεΐταρίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Γερονικολού, Μέμος Μπεγνής, Βανέσα Αδαμοπούλου, Ήβη Αδάμου, Μαριάντα Πιερίδη, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Όλγα Φαρμάκη.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Πηγή:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα