EΝΑΡΞΗ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης επέστρεψε δυναμικά, το βράδυ της Παρασκευής, 27 Οκτωβρίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου Ιερά Οδός! Τραγουδίστρια και κέντρο συνεργάζονται ξανά ύστερα από έντεκα χρόνια και φυσικά η επιστροφή αυτή μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού τη μέρα εκείνη. Eνώ στο παρελθόν την είχαμε δει στο πλευρό του Γιάννη Πάριου (το 2005) φέτος την βλέπουμε στο τιμόνι του σχήματος και φυσικά η πρώτη βραδιά της κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις! Μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο έκαναν ένα δυναμικό ξεκίνημα που αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις και αγκαλιάστηκε θερμά

από το κοινό.

Το πρόγραμμα άνοιξε ο Παντελής Καναράκης, ένας από τους σταθερούς πλέον συνεργάτες της Νατάσας, με μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική ενότητα, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβαν οι νέοι καλλιτέχνες του προγράμματος. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα ανέλαβε να συνεχίσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που έκανε το κέφι να χτυπήσει κόκκινο, ενώ μετά από εκείνον, στην πίστα ανέβηκε η μοναδική Μελίνα Ασλανίδου που μάγεψε το κοινό με τις επιτυχίες και την εξαιρετική της ερμηνεία. Τελευταία είδαμε στη σκηνή τη σπουδαία Νατάσα Θεοδωρίδου, που, όπως ήταν αναμενόμενο, κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς από το τεράστιο κοινό της που κατέφθασε για να την απολαύσει.

Mια από τις πιο δυναμικές και ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν και εκείνη όπου οι τρεις καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και απογείωσαν για τα καλά το κέφι, παρουσιάζοντας ένα από τα highlihts της βραδιάς. Μια μοναδική μουσική συνύπαρξη που δοκιμάζεται ήδη από το καλοκαίρι, αφού οι τρεις τραγουδιστές πραγματοποίησαν μια κοινή σειρά συναυλιών κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και τον χειμώνα αυτό, αφού ήδη, η πρώτη βραδιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από αυτή την πρεμιέρα, δεν έλειψαν και ποι διάσημες παρουσίες. Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στην Ιερά Οδό και παρακολούθησε το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως επίσης και η Θωμαής Απέργη, με την οποία μάλιστα θα συνεργαστεί στη σκηνή του Arcro φέτος. Εκτός από καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί και πολλοί επιχειρηματίες και άνθρωποι της μουσικής επιμέλειας, όπως ο Γιώργος Αρσενάκος. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα τραγουδούν στην «Ιερά Οδό» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για περιορισμένες εμφανίσεις. Το επόμενο σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο, που δεν είναι άλλο από τον Βασίλη Καρρά, την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη, που θα έρθουν να συνεχίσουν την επιτυχία των τριών καλλιτεχνών με τον καλύτερο τρόπο. Προς το παρόν, Θεοδωριδου Ασλανιδου και Παπαδόπουλος θα είναι το απόλυτο hot spot της διασκέδασης!

Keywords
Τυχαία Θέματα