Aυτό είναι Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 που θα θυμίζει Survivor και θα έχει πάλι «Διάσημους»!

Μετά το τεράστιο σουξέ του SURVIVOR ο επόμενο χειμώνας αναμένεται να φέρει νέα ριάλιτι καθώς όλα τα τα κανάλια θεωρούν πως αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και της τηλεθέασης.

Εδώ και καιρό ακούγεται έντονα το σενάριο για ένα παιχνίδι που θα θυμίζει λίγο τις μάχες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Και όλοι πίστευαν πως ο ΑΝΤ1 είχε πάρει

τα δικαιώματα του «I am celebrity. Get me out of here», αλλά τελικά το Newsit μόλις μετέδωσε πως η διαρροή ήταν για αποπροσανατολισμό και πως το ριάλιτι που χτύπησε ο ΑΝΤ1 είναι το «Nomads», δηλαδή «Νομάδες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ένα πολύ πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης όπου οι διαγωνιζόμενοί ζουν νομαδική ζωή, υπάρχουν τρεις ομάδες, με τη μία να ζει πιο άνετα, την άλλη να ζει κοντά στους ιθαγενείς και την άλλη στην έρημο και όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ΑΝΤ1 «έκλεισε» οριστικά τη συμφωνία για να το βγάλει στον αέρα την καινούργια σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το μέρος που θα γυριστεί, καθώς υπάρχουν τέσσερα εξωτικά μέρη που γυρίζεται το συγκεκριμένο ριάλιτι. Ωστόσο λέγεται πως ο ΑΝΤ1 θα επιλέξει για παίχτες διάσημους από την ελληνική σοουμπίζ προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερη τηλεθέαση και να χρησιμοποιήσει το χαρτί των Διασήμων στο SURVIVOR..!

πηγη:lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα