7 Κλασικά Λάθη που κάνει το 99% των Γυναικών…

Υπάρχει ένας μύθος που λέει πως οι άνθρωποι ερωτεύονται με την πρώτη ματιά και πως η αγάπη τους αυτή είναι παντοτινή. Ωστόσο, δεν είναι ο τρόπος που κάποιος θα χτίσει ένα σπίτι, την καριέρα του ή θα αναρρώσει από μια ασθένεια.

Πιστεύουμε πως οι γυναίκες είναι αυτές που διαμορφώνουν τη σχέση. Οι άντρες απλά έχουν την τάση να προσπαθούν να βγάλουν τις γυναίκες λάθος. Δηλαδή αντιδρούν στις γυναίκες.

Πράγματι, έχουμε παρατηρήσει πως όταν αλλάζει η γυναίκα, αλλάζει αυτόματα και η σχέση που έχει ο άντρας μαζί της.

Δείτε μερικά από τα 7 πιο συνηθισμένα λάθη των γυναικών:

1.Είναι

συχνό φαινόμενο να αρχίζετε να μιλάτε για πράγματα για τα οποία δεν είστε απολύτως σίγουρες, αλλά τα παρουσιάζετε λες και ξέρετε ακριβώς για τι μιλάτε.

2.Πηγαίνετε από το ένα άκρο στο άλλο. Δεν πιστεύουμε πως είναι καλό το να τα δίνετε όλα στον άντρα σας. Όπως δεν είναι σωστό ούτε να κάνετε συνέχεια τη δύσκολη. Οι ισορροπίες είναι το κλειδί.

3.Ενώ θέλετε να δείξετε τα λάθη που έχει κάνει ο σύντροφός σας και να τον βοηθήσετε να γίνει πιο υπεύθυνος, ο τρόπος που τον προσεγγίζετε έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Αντί να του πείτε: «Είσαι τεμπέλης και ανεύθυνος,» πείτε του:»Είμαι πολύ ενοχλημένη γιατί σου εξήγησα πόσο σημαντικό ήταν αυτό για μένα και ήλπιζα ότι θα με καταλάβεις.» Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έτσι μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του την ευθύνη για την κατάστασή σας..

4.Δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε την πραγματική ευτυχία. Αυτό είναι κυρίως ευθύνη των γονιών. Μεγαλώνοντας, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι ευτυχία και αρχίζουμε να την κατανοούμε μέσα από βραβεία, καλούς βαθμούς στο σχολείο και άλλα.Έτσι ξεκινάμε τη ζωή χωρίς να ξέρουμε τι θα πει πραγματική ευτυχία. Μόλις βρείτε έναν άντρα όμως που θα σας πει: «Εγώ είμαι η ευτυχία,» θα τον πάρετε αμέσως σπίτι. Δύο ή τρία χρόνια μετά όμως θα καταλάβετε πως δεν νιώθετε πια την ευτυχία.

5.Δεν μεγαλώνετε τα παιδιά τους έτσι ώστε να μπορούν να δείξουν στοργή. Αυτό έχει τις ρίζες του στον φόβο σας από αποτυχημένες σχέσεις. Όταν δείτε την κόρη σας να κλαίει, μην της πείτε ότι δεν χρειάζεται να κλαίει για χαζομάρες, απλά δείξτε της πως ότι και να γίνει, εσείς θα είστε στο πλευρό της.

6.Δεν αφήνετε τον άντρα σας να μιλήσει. Οι άντρες πρέπει να μάθουν να μιλάνε. Όταν δεν το κάνουν, οι γυναίκες νιώθουν ανεπιθύμητες και πώς δεν τους δίνουν σημασία. Οπότε πώς γίνεται να τους καταφέρετε να μιλάνε; Ένας τρόπος είναι να τους το μάθετε οι ίδιες. Για παράδειγμα την επόμενη φορά που σας ζητήσει κάτι(πχ τσάι), πείτε του: «Πες μου 5 γλυκές λέξεις και θα σου κάνω το καλύτερο τσάι του κόσμου!» Με τον καιρό θα αρχίσει να το κάνει αυτό και μόνος του.

7.Δεν αναγνωρίζεται την ομορφιά σας. Αυτό συμβαίνει συνήθως γιατί σας νοιάζει πολύ η γνώμη που έχουν οι άλλοι για σας, παρά τι γνώμη έχετε εσείς ή ο άντρας σας για σας. Αυτό είναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο και είναι σημαντικό να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι.

πηγη:fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα