5 παραδείγματα που δείχνουν πόσο διαφορετικά βλέπουν οι άντρες και οι γυναίκες τον κόσμο

Μερικοί πιστεύουν ότι μόνο οι άντρες μπορούν να εκτιμήσουν την ομορφιά μιας γυναίκας. Αυτό δεν ισχύει. Οι άντρες όχι μόνο δεν είναι ειδικοί στην ομορφιά, αλλά δεν είναι ούτε αρκετά αντικειμενικοί. Φυσικά, αυτή είναι οι άποψη των γυναικών.

Δείτε παρακάτω 5 παραδείγματα για το πώς αντιλαμβάνονται οι άντρες και οι γυναίκες τη γυναικεία ομορφιά και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Εμφάνιση

© pixabay

Μόνο οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν πόση προσπάθεια χρειάζεται για να φαίνονται λαμπερά τα μαλλιά και να εξαφανιστούν οι ρυτίδες στο μέτωπο. Φυσικά, οι άντρες βλέπουν και εκτιμούν

την ομορφιά, αλλά δεν ξέρουν το κόστος της.

2. Επιλογή ρούχων

© snapwiresnaps

Οι άντρες πάντα βλέπουν τη συνολική εικόνα, ενώ οι γυναίκες παρατηρούν τα πάντα, από τη μάρκα του κασκόλ μέχρι την ποιότητα του παντελονιού. Οι γυναίκες είναι πολύ καλές σε αυτό, αλλά είναι πολύ επιλεκτικές.

3. Μακιγιάζ

© depositphotos

Ναι, οι άντρες εκτιμούν το ωραίο μακιγιάζ, αλλά μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Οι γυναίκες παρατηρούν πόσο καλά έχουν βάλει τη γραμμή του αϊλάινερ και αν το κονσίλερ ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας.

4. Συμπεριφορά

© kaboompics

Ο άντρας βλέπει τη γυναίκα ως σύνολο. Απολαμβάνει το γέλιο, το χαμόγελο και τα μάτια της. Οι γυναίκες παρατηρούν τον τρόπο που περπατούν οι άλλες γυναίκες, πώς χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματός τους σε μια συζήτηση και άλλα πράγματα που καθορίζουν το αν είναι κυνηγός, βασίλισσα ή ηττημένη.

5. Σώμα

© unsplash

Οι άντρες παρατηρούν το σχήμα της σιλουέτας ενός γυναικείου σώματος και η προσοχή τους εστιάζεται στα πιο εντυπωσιακά σημεία. Από την άλλη, οι γυναίκες θα παρατηρήσουν την κυτταρίτιδα και οποιοδήποτε άλλο ψεγάδι.

Πηγή .tilestwra.com

Keywords
Τυχαία Θέματα