10 καταπληκτικές ταινίες που ίσως έχετε παραλείψει να δείτε

Ανάμεσα στις καινούριες ταινίες, υπάρχουν αρκετές που μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καταλήξαμε σε μια λίστα με ταινίες που αποδείχθηκαν όχι μόνο εμπορικά επιτυχείς, αλλά κατάφεραν επίσης να δημιουργήσουν μια συναισθηματική σχέση με το κοινό.

Café Society

Ο θρυλικός Γούντι Άλεν συνεχίζει να κυκλοφορεί μία ταινία το χρόνο. Αυτή τη φορά είναι μια ιστορία από τη δεκαετία του 1930. Ένας νεαρός άνδρας (Τζέσι Άιζενμπεργκ) προσπαθεί να κατακτήσει το Χόλιγουντ. Ερωτεύεται και πέφτει στο επίκεντρο της χλιδάτης ζωής. Μπορεί κανείς

να αναγνωρίσει εύκολα το στυλ της υπογραφής του Γούντι Άλεν: ελαφρύ χιούμορ, εκλεπτυσμένη εικόνα, λίγο συναίσθημα και λυρικές μουσικές συνθέσεις.

The Nice Guys

Η δεκαετία του ’70. Οι αδειούχοι Πάι Χόλαντ Μαρτς και το δεξί του χέρι Τζάκσον-Χίλει, πρέπει να ενώσουν τις προσπάθειές τους για να λύσουν το μυστήριο ενός κοριτσιού που λείπει. Ωστόσο, εμπλέκονται απροσδόκητα σε κάτι που μοιάζει με το έγκλημα του αιώνα.

Η ταινία έχει μερικά πραγματικά σπουδαία χαρακτηριστικά: τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα, το λαμπρό δίδυμο Γκόσλινγκ, μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η εγκληματική κωμωδία ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες του 2016, και σίγουρα αξίζει να την δούμε.

Άνδρας Ελβετικός Σουγιάς (Swiss Army Man)

Ο κύριος ήρωας, ο Χάνκ, βρίσκεται σε ένα έρημο νησί. Έχασε την ελπίδα του να ξεφύγει, όταν ξαφνικά η τύχη του χαμογελά και βρίσκει το πτώμα ενός νεαρού άντρα με το όνομα Μάνι. Ο Μάνι βοηθάει τον Χανκ να επιβιώσει και να κερδίσει τη ζωή του πίσω.

Μπορούμε να πούμε ότι τα γεγονότα της ταινίας είναι πραγματικά τρελά. Μπορεί. Αλλά η ιστορία είναι πραγματικά έξυπνη με μια έντονη φιλοσοφική υποκείμενη ιδέα. Αξίζει να δούμε το αποτέλεσμα και τον ρόλο του Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο οποίος έπαιξε δεξιοτεχνικά το πτώμα.

Ο Άνθρωπος που ταπείνωσε τον Χίτλερ (Race)

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του θρυλικού αφροαμερικάνου αθλητή Τζες Όουενς, του οποίου η απίστευτη επιμονή τον έφερε στην παγκόσμια σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936 στο ναζιστικό Βερολίνο. Παρά τις κακουχίες, αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ο αθλητισμός ήταν ανώτερος από κάθε προκατάληψη. Με το ηρωικό του παράδειγμα, αμφισβήτησε το πιο φρικτό καθεστώς του περασμένου αιώνα.

Ένα σπορ δράμα που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Ο Κύριος Όβε (A Man Called Ove)

Αυτή η ταινία είναι μια απόλυτη σουηδική επιτυχία, βασισμένη στο βιβλίο με τις καλύτερες πωλήσεις, και έχει προβληθεί σχεδόν στο 20% του πληθυσμού της χώρας. Ο Όβε είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, ένας γκρινιάρης και απλώς ένα βαρετός άντρας που ακολουθεί αυστηρά κάθε κανόνα και αναγκάζει τους πάντες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Στην πραγματικότητα, του λείπει απελπισμένα η σύζυγός του και θέλει να πάει να την βρει στον Ουρανό. Αλλά πώς μπορεί να αυτοκτονήσει αν μια θορυβώδης διεθνής οικογένεια ζει κοντά του;

Sing Street

Και εδώ έχουμε μια άλλη νοσταλγική ταινία. Αυτή τη φορά, τα γεγονότα της ιστορίας συμβαίνουν στη δεκαετία του 1980. Οι οικογενειακές υποθέσεις του Κόνορ είναι αρκετά τεταμένες και οι γονείς του αποφασίζουν να τον μεταφέρουν σε δημόσιο σχολείο. Για να εντυπωσιάσει το μυστηριώδες κορίτσι που του αρέσει, ο Κόνορ αποφασίζει να ξεκινήσει μια ροκ μπάντα.

Αυτή η ταινία αφορά την πρώτη αγάπη, την ανάπτυξη του ανθρώπου , το πάθος για ελευθερία και, φυσικά, τη μουσική.

Ξανά Από την Αρχή (Demolition)

Ο Ντέιβις περνάει μια τρομερή τραγωδία: η σύζυγός του πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είναι παράξενο, αλλά δεν μπορεί να νιώσει κάτι εκτός από μια συντριπτική επιθυμία να διαλύσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του. Πρόκειται για μια πολυεπίπεδη ιστορία που συνδυάζει διαφορετικά είδη.

Ο σκηνοθέτης και η υπόλοιπη ομάδα έκαναν σπουδαία δουλειά μεταφράζοντας αυτό το πολύπλοκο συναισθηματικό μήνυμα.

Captain Fantastic

Ο Μπεν είναι ο πατέρας μιας πολύ ασυνήθιστης οικογένειας. Ζουν μακριά από τον πολιτισμό και είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα των 6 παιδιών τους με αυστηρή φυσική και πνευματική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων όπως τα μαθηματικά, την λογοτεχνία και την φιλοσοφία. Μια οικογενειακή τραγωδία τους αναγκάζει να κινηθούν σε ολόκληρη τη χώρα και ο πατέρας έρχεται αντιμέτωπος με μια ερώτηση: τι θα συμβεί σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν συναντήσει ποτέ πριν τον πολιτισμό;

Αυτό είναι ένα πολύ σοφό και φιλοσοφικό δράμα για τα οικογενειακά θέματα και την ανατροφή των παιδιών. Και εκείνοι που έχουν παιδιά θα την βρουν μάλλον πολύ περίεργη ταινία.

Flight Crew

Αυτή είναι μια ρωσική ταινία για έναν νεαρό και ταλαντούχο πιλότο, τον Αλεξί Γκαστσάιν (που ερμηνεύεται από τον Ντανίλα Κοζλόφσκι), ο οποίος έχει κυριολεκτικά εμμονή με τον ουρανό και τα αεροπλάνα. Αλλά η ζωή του φέρνει μια δοκιμασία, καθώς πρέπει να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να σώσει εκατοντάδες άλλες.

Η ταινία σας κρατά σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος και σας κάνει να συναισθανθείτε τους χαρακτήρες. Μια εξαιρετική ταινία.

Ζωούπολη (Zootopia)

Αυτή η ταινία καρτούν είναι τόσο καλή. Η Ζωούπολη είναι μια μητρόπολη με όλα τα είδη ζώων για τους πολίτες της. Ο νέος αστυνομικός Τζούντι, ένα κουνέλι και ο Νικ, μια αλεπού, προσπαθούν να λύσουν μια υπόθεση που απειλεί ολόκληρη την πόλη.

Με αυτή την ταινία, μπορείτε να γελάσετε, να κλάψετε και να αναστατωθείτε μαζί με τους χαρακτήρες. Η ιστορία δίνει μερικά μαθήματα ζωής και θα αγαπηθεί τόσο από παιδιά όσο και από ενήλικες.

πηγη:tilestwra.com

Keywords
Τυχαία Θέματα