10 εκκεντρικοί άνθρωποι που έχουν κάνει τραγικές αλλαγές επάνω τους

Από τότε που διαδόθηκε τόσο πολύ η τέχνη του τατουάζ βλέπουμε καθημερινά γύρω μας αμέτρητους ανθρώπους με τραγικές αλλαγές επάνω τους. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδυάζουν τα tattoos τους με τα piercing σε διάφορα και κάπως ασυνήθιστα και περίεργα σημεία του σώματος τους.

Από την άλλη πλευρά είναι και εκείνοι που θέλουν για τον δικό τους παράξενο λόγο να μοιάσουν στην εμφάνιση με κάποιο ζώο, ή ακόμη και με κάποιον super

ήρωα και για να το πετύχουν αυτό ξεκινάνε μια σειρά από επεμβάσεις για να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά τους, βάζοντας μέχρι και εμφυτεύματα.

Ποιες είναι όμως οι πιο περίεργες περιπτώσεις από όλο τον κόσμο που έχουν συζητηθεί πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια;

Άνθρωποι που άλλαξαν τραγικά την εμφάνιση τους με τατουάζ, επεμβάσεις και piercing

Dennis Avner: Ο άντρας τίγρης

Το αμερικάνικο όνομα του είναι Stalking Cat ή Catman και υποβλήθηκε σε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση ώστε να μοιάζει σε τίγρη. Έκανε αμέτρητα τατουάζ, ενώ έβαλε εμφυτεύματα μέχρι και κάτω από την μύτη του για να μπορέσουν να σταθεροποιηθούν τα σκουλαρίκια του και να μοιάζουν με τα μουστάκια της γάτας. Επιπλέον, αισθητή είναι και η τροποποίηση που έγινε στα δόντια του.

Tom Leppard: Ο άνθρωπος λεοπάρδαλη

Ο Tom Leppard, ηλικίας 73 ετών, έχει ξοδέψει περισσότερα από 5.500 δολάρια για να καλύψει όλο του το σώμα και μέρος του προσώπου του με τατουάζ, για να μοιάζει σαν να έχει τις κηλίδες μιας λεοπάρδαλης. Μέχρι πριν λίγα χρόνια κατείχε και την θέση του άντρα με τα περισσότερα τατουάζ στο Guinness World Records.

Lucky Diamond Rich: Ο άντρας με τα περισσότερα tattoo

Ο Lucky Diamond Rich είναι από την Αυστραλία και έχει περάσει πάνω από 1.000 ώρες αφημένος στα χέρια εκατοντάδων tattoo artists. Τα τατουάζ που είχε κάνει ήταν πάρα πολλά και πολύχρωμα αλλά μια μέρα το μετάνιωσε και ζήτησε να τα πατήσουν από πάνω με μαύρο μελάνι για να τα καλύψουν. «Χτύπησε» μέχρι και τα βλέφαρα του αλλά και το εσωτερικό του αυτιού του.

Paul Lawrence: The Enigma

Ο Πολ Λόρενς, γνωστός και ως Enigma, έχει γεμίσει το σώμα του με tattoo από μπλε κομμάτια παζλ. Είναι γνωστός για τα ακροβατικά που κάνει και για το ότι καταπίνει διάφορα πράγματα όπως ξίφη. Επίσης, είναι ένας καταξιωμένος μουσικός.

Elaine Davidson: Η γυναίκα με τα περισσότερα σκουλαρίκια

Και η συγκεκριμένη κυρία κατέχει την πρώτη θέση στο Guinness World Records αλλά αυτή τη φορά για τα σκουλαρίκια. Τον Μάιο του 2000 που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες είχε 462 σκουλαρίκια από τα οποία τα 192 ήταν στο πρόσωπο της. Μέχρι το 2005 όμως είχε ήδη αυξήσει τον αριθμό αυτό σε 3.950, από τα οποία τα 500 ήταν στα γεννητικά της όργανα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Horace Ridler: Ο άντρας ζέβρα

Αυτός ο κύριος ήταν ένας αγγλικός αριστοκράτης που επέστρεψε από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο Λονδίνο την δεκαετία του 20 όπου ξεκίνησε να κάνει τατουάζ από το κεφάλι μέχρι και τα πόδια του, μαύρες γραμμές για να μεταμορφωθεί σε ζέβρα. Μέχρι και τον θάνατο του το 1969 είχε καταφέρει να καλύψει και το παραμικρό σημείο επάνω του.

Ο άνθρωπος πλοκάμι

Η μόνη πληροφορία που έγινε γνωστή για τον συγκεκριμένο άντρα είναι ότι είναι από την Βραζιλία και έβαλε τα εμφυτεύματα αυτά στο Dark Freak at Luck All του Σάο Πάολο.

Eric Sprague: Ο άνθρωπος σαύρα

Το 1972 ήταν από τους πρώτους ανθρώπου που είχαν κόψει την γλώσσα τους για να μοιάζει με αυτή της σαύρας ή του φιδιού. Ο 37χρονος άντρας μεταμορφώθηκε σε ερπετό κάνοντας tattoo που διήρκεσαν 700 ώρες, ενώ έβαλε και εμφυτεύματα στα φρύδια του. Δεν θα μπορούσε όμως να μην τροχίσει και τα δόντια του.

Rick: Ο άντρας ζόμπι

Ο Καναδός Ρικ ξόδεψε 4.075 δολάρια Καναδά για να κάνει τατουάζ που του πήραν στο σύνολο 24 ώρες και να γίνει από τους πιο δημοφιλής ανθρώπους του Internet.

Julia Gnuse: Η εικονογραφημένη γυναίκα

Η Τζούλια Γκουσέ γεννήθηκε με μια ασθένεια που ονομάζεται πορφυρία και κάνει το δέρμα της να φουσκώνει τακτικά και να αφήνει σημάδια. Προκειμένου να καλύψει αυτό το θέμα άρχισε τα τατουάζ επάνω σε αυτές τις πληγές μέχρι που 10 χρόνια μετά κατέληξε να έχει καλύψει και το παραμικρό σημείο επάνω της.

Πηγή: aggouria.net

Keywords
Τυχαία Θέματα